אני לקוחה של הטריפל של סלקום. ב25.1.18 הפסיק האינטרנט לעבוד ואיתו הטלויזיה, המחשב והטלפון הנייח. נציגת הטכני של סלקום ניסתה לסנכרן וכשלא הצליחה, הודיעה לי שזו בעיה בתשתעות של בזק והם פתחו קריאה לטכנאי בזק. שאמור לתת מענה לבעיה תוך 3 ימי עבודה. נציגת סלקום גם הבטיחה שתיצור איתי קשר לבדוק מה קורה ב28.1.18. לא טכנאי בזק ולא הנציגה מסלקום יצרו קשר. לאחר שפניתי שוב נאמר לי שזו תקלה איזורית של בזק שתיפתר ואין טעם לזמן טכנאי. לאחר שהבעיה לא נפתרה תואם לי שוב טכנאי ב5.2 שבגללו נאלצתי לבטל תכניות ולהשאר בבית. הטכנאי של סלקום טען שוב שזו בעית תשתית של בזק. זומן טכנאי של בזק הטכנאי של בזק טען שהבעיה אינה של בזק. והתשתיות עובדות כראוי.שוב פניתי לסלקום שקבעו לי שוב טכנאי שלטענתם הוא מבין גם בסלקום וגם בבזק ושיוכל לפתור את הבעיה. היום הגיע הטכנאי שמסתבר שלמרות מה שנאמר לי עי נציגת סלקום הוא טכנאי בזק. בדק שוב את התשתיות וטכן שוב שהבעיה בסלקום. פניתי חסלקום שוב. הובאח לי שיחזור רלי נציג טכני בכיר תוך 3 שעות ממועד הפניה וכמובן איש לא התקשר או שלח הודעה. לאורך כל 3 השבועות האלו נאלצתי לבטל תוכניות, אני זרת שיזמתי פניות לסלקו, הם הבטיחו מס' פעמים שיחזרו ולא טרחו.. האם יש לי עילה לתביעה?? ואם כן. מה הסכום המקסימלא שאוכל לתבוע את הנבלות?
שלום,
1. כן, יש לך עילה לתביעה.
2. הסכום הוא הנזקים ועגמת הנפש שנגרמו לך.
3. את מתבקשת לשמור על שפה נקיה. אין כאן מקום למילים שהשתמשת בהן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר