שלום רב
ביום רביעי התקשרה מישהי מחברת סלקום משירות לקוחות על מנת לנסות להחזיר אותי לחברה שלהם. לאחר שהובטח לי 100 שח לקניית אביזרי סלולר בחנות וחבילת גלישה 10 גיגה ושיחות ללא הגבלה ב39 שקל לחודש ובנוסף סים נוסף לשעון חכם.הובטח לי שהכרטיסי סים יגיעו באמצעות משלוח ללא עלות. וליווי דמוד מאותה נציגה.בגלל שכבר התחברתי והנתקתי מהחברת סלקום פרטי האשראי שלי נשמרו. ביום חמישי הגיע שליח ועברתי לחברה, הנציגה לא חזרה אלי. בגלל שהכרטיס סים השני שקיבלתי לא מתאים הגעתי לחנות ביום שישי על מנת שינסו לעזור לי אמרו לי אין איך לעזור לך תתקשר למוקד שיפתחו לך את הכרטיס ובמחשב הם לא רואים את פרטי העסקה שלי.הנציגים בחנות ניסו לאתר את מי שחיברה אותי ודיברו איתה שתחזור אלי אך עדיין לא חזרה.לאחר מכן ניסתי שוב להתקשר אליהם אך גם אחרי 13 דקות התייאשתי ולחצי על מקש שיחזרו אלי.
1.האם מותר לחברה לשמור את פרטי האשראי שלי?
2.תוך כמה זמן חייב להיות מענה של נציג?
3.האם זה נחשב לרמאות כיוון שהציעו 100 שקל לקנייה בחנות ולא קיבלתי או שהבטיחו לי טיפול אישי עם מס הפאלפון של הנציגה?
*למזלי כל השיחות מוקלטות.
תודה מראש, מאור.
שלום,
1. מותר לחברה לשמור את פרטי כרטיס האשראי שלך בהתאם להסכמתך בלבד.
2. החוק קובע מענה בתוך 3 דקות
3. מדובר בהטעייה בהתאם לחוק הגנת הצרכן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אם כן איך הולך התהליך?
והאם זה בעלות?
שלום,
זה לא המקום להסביר כיצד התהליך עובד כיוון שהתהליך מורכב וארוך לכתיבה.
בגדול עליך להגיש תביעה, הצד השני מגיש כתב הגנה ובית משפט קובע דיון. ביום הדיון הצדדים צריכים להגיע ולהציג את טענותיהם בפני בית המשפט.
כדי להגיש תביעה יש לשלם אגרה בגובה 1% מסכום התביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר