שלום,
במרץ 2017 התחברתי להוט דרך האינטרנט למבצע הכולל ספק ותשתית. לאחר יום קיבלתי הודעה מהוט שהתשתית הוזמנה ושעלי להתחבר גם לספק. לא הבנתי במה מדובר שכן כאמור התחברתי לחבילה שלמה. יצרתי קשר עם הוט בשיחה שהקלטתי ושמרתי ובה ביקשתי מהנציג מספר פעמים להתחבר לחבילה ועמדתי על כך שהתחברתי לחבילה ולא רק לתשתית. שיחה מתישה של 25 דקות הסתיימה בכך שהוא ניתק לי בפרצוף. יצרתי קשר שוב, הפעם דרך הוט נט היא חברת הספק של הוט וביקשתי להבהיר את הנקודה. הפעם הנקודה הובהרה והתחברתי לחבילה שעלותה 89 ש"ח לחודש. בבדיקות תקופתיות של חיוב האשראי שלי סקרתי את הסעיפים הרבים ואחד מהם אכן היה מחברת הוט. מה שגיליתי בדיעבד זה שבלי לשים לב היה עוד חיוב של חברת הוט נט.
מה שקרה זה שהוט חייבו אותי פעמיים על אותה תשתית. פעם אחת דרך הוט נט ופעם אחת ישירות.
יצרתי איתם קשר לבקש זיכוי רטרואקטיבי. אחרי שעות רבות של ויכוחים חזר אלי מנהל שאמר לי שזו אשמתי שלא שמתי לב ושאני לא אחראי ולא ראוי לזיכוי. ביקשתי ממנו לדעת איך זה שהגיע אלי טכנאי אחד והביא לי ראוטר אחד אבל אני מחוייב פעמיים. לא היתה לו תשובה. ביקשתי לשוחח עם מנהל מעליו. עד היום. חודשיים אחרי המקרה לא שמעתי מהם. היום התקשרה מנהלת שהתנצלה על המקרה ואמרה לי שהזיכוי שלי מוכן. אמרתי לה שאני דורש פיצוי היא הציעה לי 300 שקל. אמרתי לה שאני מתכוון לתבוע.
שאלתי היא האם אני יכול. האם בכל שלא שמתי לב לעוד שורת חיוב אני שותף לעבירה? או שיש לי קייס ועלי לתבוע. תודה.
שלום,
קראתי את הדברים.
בהתאם למתואר בסיפור המקרה יש לך עילה להגשת תביעה (בגין גביית יתר ובניגוד לחוק הגנת הצרכן).
כמובן שכדי להצליח בתביעה יש צורך בראיות מתאימות להוכחת הטענות.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר