שלום, לא אספר את כל הסיפור רק אומר שטרם עברו 14 יום ואני מעוניינת לבטל עסקה של רכישת סמארטפון מסוג שיומי ברשת דינאמיקה סלולר.
הנ"ל טוענים שלא ניתן לבטל כי בעצם דיברתי בטלפון.
יש לציין שלא הורדתי אפילו אפליקציות ולא ממש השתמשתי באינטרנט רק לבדיקה אפילו בקושי דיברתי.
אני רוצה להחזיר את המכשיר ולמען ההגינות לאור השירות שלהם לא רוצה אפילו אחר.
האם אוכל לבטל את עסקת התשלום באשראי מול חברת האשראי? אני לא מצליחה לקבל מענה מדינאמיקה. ואין לי דרך אחרת איך לבטל. עוד יומיים יעבור ה-14 יום.
יש לציין שרק קיבלתי חשבונית עסקה ואפילו לא תעודת אחריות או איזה שהוא הסכם.
אם בא לך לקרוא:
הסיבה להחזרה:1. הם משקרים וטענו שזה יבוא מיצרן מקור אך זה מיצרן מקביל
2. דינאמיקה סלולאר וסלקום זה לא אותו דבר לא במחיר, לא במעבדות שירות ומסתבר שגם לא בדגמים הנמכרים. לפני שהגעתי לחנות התקשרתי לסלקום והם הפנו אותי לקניה בדינאמיקה בעירי. אמרו שזה אותו דבר. בחרתי נייד מהאינטרנט מאתר הבית של סלקום ורכשתי אותו בדינאמיקה שם נאמר לי לפתע שהמחיר נמוך יותר ושזה במבצע היום .
3. יש לי בעיות בסוללה .
לא רוצה מכשיר אחר כעת רוצה לבטל.
בסניף שרכשתי הסכימו להחליף לי למכשיר חדש מאותו דגם אך לא לדגם אחר ולא למכשיר אחר בתוספת תשלום בקיצור אני תקועה.
בסניף אחר אמרו שכן אפשר להחליף למשהו אחר בתוספת תשלום אך מאחר ולא רכשתי אצלם לא ניתן לעזור.
משמע כל סניף פועל לפי מדיניות אחרת.
מה החוק אומר לגבי ביטול עסקה האם מותר לי?
תודה
שלום,
החוק העוסק בביטול עסקה הינו תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה.). שם תוכלי למצוא את התשובות לשאלותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
האם לאחר שקונים פלאפון לא ניתן להחזירו בשל הסיבה שנעשה בו שימוש "חיבור לחשמל"? הרי מן הסתם כדי לבדוק מכשיר צריך לחברו לחשמל.
וכל עשיי את הנייד החדש הטענתי ויש לי בעיה עם הסוללה שנגמרת ממש מהר ללא שימוש בנייד תוך י12 שעות ומדובר בסוללה של3000 אמפר.
לא מוכנים להחליף לי לדגם אחר.
בסניף אחר של הרשת כן היו מוכנים אבל מאחר ולא קינתי אצלם..
כיצד יתכן מדיניות שונה?
האם עדיין לא ניתן לבטל עסקה?
שלום,
כפי שהראיתי לך, אלו הם הכללים לביטול עסקה.
אני מסכים איתך שהחוק לא הגיוני, שהרי איך אפשר לדעת האם מכשיר סלולארי תקין מבלי לחברו לחשמל ולהשתמש בו, אך כך חוקק החוק על ידי המחוקק.
על מנת לשנות את החוק יש לפנות למחוקק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר