שלום, הייתי מנוי על שירותי אינטרנט בחברת תקשורת כלשהי ושילמתי באמצעות הוראת קבע, עקב עליית מחיר התנתקתי וביטלתי את הוראת הקבע, את התשלום האחרון שילמתי במזומן בסניף של החברה (עקב ביטול הוראת הקבע) ווידאתי שאני לא משאיר חובות פתוחים (סירבו לספק אישור על כך פרט לקבלה על התשלום), כעבור מספר חודשים נשלחה דרישה לתשלום "חוב" ובהמשך התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, בבירור איתם הם טוענים ש"אחד החיובים לא כובד בעבר" ולכן נוצר "חוב", ברשותי קבלות שסופקו על ידי החברה לאורך התקופה (קבלות דיגיטליות שנשלחו באימייל), אך הם טוענים שהקבלה הרלוונטית מבוטלת מבחינתם, במידה ויינקטו הליכים משפטיים האם אכן הקבלות שברשותי לא רלוונטיות ובמילים אחרות: כשמשלמים באמצעות הוראת קבע (בנק/ח.אשראי) מה נחשבת כקבלה בעיני החוק, אישור הבנק/ח.אשראי או הקבלה שסופקה ע"י ספק השירות? והאם הספק יכול להתכחש לקבלה שסופקה על ידו מספר חודשים לאחר שסופקה?
שלום,
באם יש לך ראיות לכך ששילמת, אז מצבך מצוין.
מי שנוהג פה בחוסר תום לב זו החברה ובמידה והמקרה יגיע להליכים משפטיים, יש לך את כל ההוכחות כדי לתמוך בטענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה המהיר, רק מוודא שהבנתי נכון, מספיק מבחינתי להציג את הקבלה הרלוונטית של הספק (למרות שהוא מתכחש אליה)? אין צורך להשיג גם אישור מהבנק?
אתה בהחלט יכול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
