סגרתי ארוע ל 12/3 לפני כחודשיים בזמן הזה נערכו 2 בת מצוות של השכבה שם והמקום זכה לתגובות רעות, ב 28/2 ביקשתי לבטל את הארוע ובעל העסק דרש דמי ביטול 30% כמסוכם או שאני אעביר את הארוע למקום השני שלו ללא תוספת תשלום לתאריך אחר אותו הוא יודיע , ב 4/3 הוא הודיע לי על התאריך החדש ה 21/3 אתמול ה 12/3 הלכתי למקום עם בתי והיא התחילה לבכות שהיא לא רוצה את המקום. האם אני יכולה לבטל? בעל המקום דורש תשלום מלא וטוען שהוא כבר הפסיד עליי ערב אחד כי הוא לא הצליח למכור את ה 12/3. נציין כי גם אני לקחתי את ה 12/3 בטענה שזה היום האחרון שנותר לו פנוי במרץ ול 21/3 הוא העביר אותי מאחר ולקוחה אחרת ביטלה את הארוע.
שלום,
לא ציינת מה קובע ההסכם עליו חתמת בעניין וכיצד ההסכם מתייחס לביטול עיסקה לפני הזמן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
זה לא ממש היה הסכם, הוא החתים אותי על דף ריק שבו יש שורות ריקות בהם מצויין בכתב יד פרטי הארוע תאריך שעה מקום ובתחתית העמוד לפני החתימה היתה שורה אחת שבה כתוב דמי ביטול 30% מגובה הארוע.
לא קיבלתי העתק של הדף הזה וגם כשבאתי לבטל בפעם הראשונה הוא רק הראה לי את הדף בחוברת שלו אבל לא נתן לי העתק.
שלום,
צר לי, אך עליך לפעול בהתאם להסכם עליו חתמת.
זאת אומרת שעליי לשלם 30% דמי ביטול כפי שחתמתי ולא 100% כפי שהוא דורש, נכון?
תודה רבה על המענה המהיר.
נכון.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר