שלום,
לפני 13 יום, 9 ימי עסקים לפי רשת נטמובייל, הזמנתי בסניף דיזינגוף סנטר סמארטפון שיומי A1. כרטיס האשראי שלי חוייב באותו רגע כמובן.
במעמד החיוב התחייבו לשלוח את המשלוח לכתובת שנתתי עד 7 ימי עסקים, כפי שמופיע באתר הרשת, אך הובהר לי שבדרך כלל המשלוח מגיע תוך ימים ספורים.
שלשום, לאחר 7 ימי עסקים, במשך 4 שעות לא היה מענה טלפוני בסניף. לבסוף, כשקיבלתי מענה וניסיתי לברר מדוע טרם קיבלתי את המשלוח התברר לי שיש עיכוב.
מיותר לציין שאף נציג לא עדכן אותי על העיכוב.
נציגת הסניף הבטיחה שיחזרו אליי עם תשובות עוד באותו יום אך כמובן שלא קיבלתי שיחה או הסבר למצב.
במקביל שלחתי הודעה באתר עם ההסבר הנ"ל ובקשה שיחזרו אליי.
בשעות הערב ניסיתי ליצור קשר עם הסניף ולקבל הסבר אך שוב, לאחר שעה של המתנה, תשובת הנציגה הייתה שיחזרו אליי עם הסבר בהקדם.
אתמול(8 ימי עסקים), לאחר שהמתנתי למעלה משעתיים למענה, הנציגה בסניף הפנתה אותי לסניף דיזינגוף 183, שם הבטיחו שיחזרו אליי(בשתי שיחות בהפרשים של שעתיים) אך כמובן שלא חזרו. כשניסיתי להבין למה לא חזרו הם טענו שהמנהל לא מתעסק עם נושא ההזמנות מסניף דיזינגוף סנטר.
לאחר שלא הצלחתי לקבל מענה טלפוני/באתר שלחתי הודעה בפייסבוק(מסנג'ר) וכן פירסמתי פוסט בדף החברה. לא קיבלתי מענה להודעה והפוסט אותו פירסמתי נמחק.
היום הצלחתי לדבר עם מנהל החברה, איתי התברר לי שדיברתי לפני יומיים והוא טען שזה לא באחריותו, והוא טוען שהעסקה בוטלה ושזה לא קשור אליו.
אף אחד לא ביטל/הודיע שביטל את העסקה וכמובן טרם הוחזר לי הכסף.
אשמח לעזרתכם לגבי האופציות העומדות בפני.
תודה רבה,
עדן.
שלום,
לחברה אין זכות שבדין לבטל עיסקה. ביטול עסקה בהתאם לחוק הגנת הצרכן זכאי רק צרכן ולא המוכר.
האופציה שנותרה היא הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כנגד החברה.
במידה ואת/אתה מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי בעניין, אנא פנו למשרדי.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר