שלום, לפני כחמש שנים רכשתי שירות הסרת שיער במכון אמריקן לייזר בסכום של מעל 10,000 שקלים. החברה ממתגת את עצמה בכך שהם מציעים "מספר טיפולים בלתי מוגבל לכל החיים".
בחודשים האחרונים לא ניתן להשיג אותם טלפונית, כל צלצול מוביל לאחר המתנה ארוכה לחברה חיצונית שבה ניתן להשאיר הודעה, החברה אינה חוזרת גם לאחר השארת מס' רב של הודעות במשך חודשים רבים.
החברה השיקה שירות חדש של קביעת תורים בווטסאפ אך גם שם אין מענה או שהמענה איטי מאוד ועובר על החוק למתן מענה טלפוני.
בעקבות חוסר המענה גם לא ניתן לקבוע תור ולממש את השירות עליו שילמתי.
ברצוני לדעת האם ניתן לתבוע את החברה על כזה דבר, ואם כן אילו ראיות כדאי להביא (יש ברשותי צילומי מסך והקלטת שיחות ובאפשרותי להקליט עוד).
בנוסף אין ברשותי קבלה או חוזה עם החברה, האם אני צריכה לגשת למשרדים שלהם בשביל לקבל את החוזה שלי מהם? האם יש אפשרות שהם לא יסכימו לספק לי את החוזה או יכחישו קשר עימי בעקבות התביעה/ איום מצידי לתביעה?
שלום,
1. ניתן לתבוע בעניין זה, אך אני לא ממליץ.
2. כדי להצליח בתביעה עליך לצרף את כל הראיות להוכחת טענותיך.
3. כן, עליך לצרף לכתב התביעה את ההסכם/חוזה
4. הצד השני יכול לעשות הכל. יש אפשרות להוציא צו מבית משפט כדי לקבל את המידע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהנחה שאצליח להשיג את החוזה ויד בידי את כל הראיות מדוע עדיין לא מומלץ? על איזה סכום לדעתך ניתן לתבוע?
לא מומלץ כי לדעתי בתי המשפט לא יתייחסו ברצינות לתביעה מסוג זה.
כמובן שאת רשאית להגיש תביעה בלי קשר להמלצתי.
הסכום הוא פיצוי בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר