ב 24/1 רכשתי שולחן + שישה כיסאות
בנוסף רכשתי גם מנורות מתצוגה.
כשהגיע המוביל ראינו כי על הפלטות של השולחן יש שריטות. נאמר לנו על ידי המוביל שיחליפו לנו את הפלטה בחדשה והוא יצור קשר עם שירות לקוחות. אחרי שירות הלקוחות לא יצר עימנו קשר יצרנו קשר עם החנות, שבה נאמר לנו שיראו מה עושים עם הפלטה השרוטה. אחרי מספר ימים הציעו לנו במקום זיכוי בחנות לקניית אקססוריז, סרבנו וביקשנו לתקן את הפלטה. כשהייתי בחנות צלמתי את השולחן ואת המסילות, בבית גיליתי לאחר מספר ימים כי המסילות שהוצגו לי בחנות אינן המסילות של השולחן שקיבלתי וכן חסרה רגל בשולחן שהגיע אלי לא כמו השולחן שראיתי בחנות.
החנות טענה שבגלל שלקחנו שולחן עם שתי הארכות זה המסילות ואלו הרגליים שנקבל. כמובן שלא נאמר לנו כזה דבר בחנות והייתה עימי מעצבת שגם היא לא שמעה דבר על כך מהמוכר.
החלטנו להחזיר את השולחן בטענה שזה לא השולחן אותו רכשנו והגיע שולחן שונה.
בעלי החנות החליט שהוא לוקח רק את השולחן ולא את הכסאות כי בכסאות אין פגם והוא יזכה אותנו בעבור השולחן בלבד. בעסקה שנחתמה ורכשתי לא מופיע תמחור בנפרד על הכסאות ולא מחיר בנפרד על השולחן. רכשתי אותם כיחידה אחת. אין לי מושג כמה אמור לעלות כל כסא.
האם מותר לבעלי החנות לנהוג כך? מה עוד יש באפשרותי לעשות?
בעל החנות מסרב לבטל את העיסקה באשראי אלא להחזיר לי שייק שיגיע יחד עם המוביל שיגיע לאסוף את השולחן.
צילמתי את תמחור השולחן בחנות, השולחן כפי שהוא מופיע בחנות והשולחן כפי שהגיע אלי לבית
אשמח לעזרתכם
שלום,
מה תעשי עם כיסאות ללא שולחן תואם ?
לא, החנות אינה יכולה לנהוג כך.
אני מציע לשלוח מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד לחנות. באם לא תבוטל העיסקה השלב הבא יהיה להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
באם את מעוניינת בסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר