שלום רב!
ותודה רבה לפורום ולעורכי הדין!
ביצעתי לפני כשבוע שתי רכישות באיביי מועד ההעה המשוער של החבילות היה חודש וחצי. שבוע ממועד הרכישה אני מקבל הודה מחברת "צ'יטה שליחיות"שהחבילה הגיעה.
מאחר ואין להם פיזור אישי הייתי צריך לנסוע למוקד הפיזור לאחר ההגעה הבנתי שזו בכלל לא החבילה שלי אלא של SANAA DALLASHI מכפר BU'EINA NUJEIDAT.
בבירור שלקח לי כ-5 שעות אמרו לי שככול הנראה החבילה שלי הגיע ללקוח אחר ועדיין לא יודעים מה עלה בגורלה.
בערך כחצי שעה לאחר סיום הברור אני מקבל עוד הודה מחברת "בר כל הארץ" שהחבילה שלי הגיעה לארץ והשליח בדרך אליי ובקשו שאהיה בביתי שעתיים ממועד השליחה כדי לקבל את החבילה.
כאשר הבילה הגיע הבנתי שגם היא לא שלי אלא של KOCHI BUSKULA קיבוץTLALIM.
יום אחרי זה אני מקבל הודעה שוב מ-צ'יטה שליחויות שחבילה נוספת הגיע לארץ ומחר היא תגיע לנק' האיסוף ו5 דק' לאחר קבלת ההודעה תוך כדי שאני אצל רופא השיניים אני מקבל טלפון מחברת דואר ישראל שהשליח מיחוץ לבייתי לבוא לאסוף את 2 החבילות שהגיעו איתו הכתובות שהיו רשומות על החבילות הן:JALJULIA45850לMAISSARA TAHAול-HAGIT DVIR SHANI לכתובתTEL AVIV HAYARKON.
בבירור עם חברת בר כל הארץ לא נתנו לי שום תשובה וניתקו לי כששמעו שהם התבלבלו בחבילה.
כרגע אין לי מושג איפה החבילות שלי.
מה לעשות למי לפנות והאם אפשר\כדאי לתבוע
שלום,
בטרם הגשת תביעה אני מציע למצות את ההליכים המקדמיים.
לפנות בעצמך או באמצעות עו"ד לחברות השילוח ולבקש את תשובתם בכתב.
לאחר קבלת התשובה יש לבחון האם מדובר פה ברשלנות והאם יש לך את כל הראיות להוכחת הטענות על מנת להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר