שלום רב,
אימי ביקשה להפתיע אותנו לפני חג הפסח (24.01.2018) והזמינה פינת אוכל חדשה לביתה. היא התבקשה בחנות להצביע על צבע של המוצר משום שאינה דובר את השפה העברית כראוי. בסיום אחרי ששילמה את כל הסכום (לא כולל הובלה) נאמר לה שהמוצר יגיע בעוד כשבועיים. כשחזרה הבייתה חששה שאולי הבינו אותה לא נכון ולכן למחרת חזרה עם תמונה של שולחן הסלון כדי להתאים את הצבע למה שבחרה. המוכרת שמה לב שהצבע שונה ובכל זאת אמרה לה להצביע על צבע מתוך החנות. אימי אמרה שהיא רוצה כמו בתמונה והמוכרת התעקשה שתבחר מותך שתי כיסאות שהציגה לה כשאף אחד מהם לא תואם את הצבע בתמונה (היה במלאי ובתמונות בעלונים בחנות אך לא היה בחנות). אימי כאמור יצאה כשהבינה שמחליפים לה את ההזמנה.
ב 03.02.2018 הגיע המוצר הבייתה ואימי התקשרה אליי לראות לאחר שהבינה שזה לא מה שהזמינה. למחרת הגעתי לחנות לבדוק מה התפספס והמוכר הציג זאת כאילו אימי טעתה וזו בעיה שלה. לאחר שיחה ארוכה ןמתישה שהסברתי לבעל החנות שאימי כבר הייתה למחרת ההזמנה הסכים להחליף הוספתי שאם הוא לא מעוניין להחליף אנו רוצים ביטול עיסקה. לדאבוני הוא שיקר אותנו בלי סוף כל פעם בטענה ששכח או לא יודע מה להזמין למרות ששלחתי לו תמונות כמה פעמים וכן דגמים מהעלונים שלו. אחרי שהבנתי שהוא "מורח" אותי אמרתי לו שיבטל את העיסקה כפי שסיכמנו והוא סירב והבטיח שהמוצר יגיע עד שובעיים אחרי (לקראת סוף פברואר) מאז ועד אתמול כל יום דחה ודחה עד שאתמול אמרתי שאני לא מעוניינת בשום דבר ואני רוצה לבטל עיסקה. הוא כמובן צחק עליי ואמר לי תתבעי אותי.
כל השיחות שלי וההתכתבויות שלי איתו מוקלטות (למעט אלה שהיו פנים מול פנים בחנות). איך עליי לפעול?
תודה מראש
שלום,
נדמה כי אין מנוס - עליך לפעול על פי הצעת המנהל ולתבוע.
באם את מעוניינת בייעוץ וסיוע משפט בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר