שלום רב,
שתי שאלות שאלה קצרות.
1. האם אדם רשאי לבצע רכישת תרופה ללא מרשם בבית המרקחת עבור אדם אחר? לדוגמא - אני נהג בוס ורוצה לקנות, לבקשתו, אקמולי שהוא צריך באמצע הלילה לילדה שלו.
2. האם חברה רשאית, כשירות ללקוח, לבצע רכישת תרופה ללא מרשם בבית המרקחת עבור הלקוח שלה? לדוגמא, יש לי חברת שליחויות ואני רוצה להציע שרות במסגרתו עובד שלי יסע, יקנה בבית המרקחת ויביא ללקוח תרופות ללא מרשם.
אשמח לתשובה ואם העניין דורש יועץ ארוך ומפורש גם להפניה לעו"ד שעוסק בתחום.
בברכה. יגאל.
שלום,
1. אין כל בעיה לקנות בעבור אדם אחר תרופה ללא מרשם רופא. ניתן לבצע פעולה משפטית בעבור אחר כאשר יש ברשותך יפוי כוח מתאים בעניין.
2. גם בעניין של חברה אין בעיה. אין הבדל בעניין זה בין חברה לבין אדם פרטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על ההתיחסות. שאלת המשך. האם זה אומר שאני צריך לקבל ייפוי כח לכל מקרה של קניה כזו בנפרד או שלצורך העניין אדם הרוצה להיות מנוי לשירות שלי ממלא ייפוי כח כזה פעם אחת ומכאן בכל פעם שהוא מבקש השליח לשי יכול לעשות עבורו את הרכישה? האם ייפוי כח כזה צריך להיות ממולא אצל עו"ד וכו' או שאפשר לעשות אותו, למשל, מכוון באינטרנט כחלק מהסכם משתמש אותו ממלא מי שנרשם לשירות? אם השאלה חורגת מתחום שניתן לכסות בפורום פתוח - אשמח לקבל הפניה לעו"ד שיהיה מוכן ליעץ גם תמורת תשלום.
שלום,
אני מציע שתיצור עמי קשר טלפוני כיוון שאני לא בטוח שאני יורד לסוף דעתך.
למה שתצטרף יפוי כוח כדי לקנות למישהו לחם (כדוגמא לתרופה שאין לה צורך במרשם).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר