לאחר בעיות תקשורת בצפייה בטלויזיה במשך כשנה ולאחר מספר קריאות לטיפול בתקלות ,ולאחר שלא הצליחו לשפר את חוויות הצפיה ,החלטנו להתנתק מחברת יס ולעבור לחברת הוט
הגיע שליח מחברת יס ופירק ואסף את כל הממירים והציוד שהיו ברשותי.
לאחר כשבוע אתחלתי לקבל הודעות לנייד על שלא החזרתי את כל הציוד שברשותי . התקשרתי למוקד וניסיתי להסביר שיש טעות ואין לי ציוד נוסף שלא הוחזר.אין ברשותי יותר מחמישה חדרים ואין לי צורך ושימוש בציוד של חברת יס. הבטיחו לבדוק את הנושא ומנהלת מחלקה בשרות לקוחות אמרה לי שהנושא בטיפול ומאמינים לי וכנראה ימחקו את הדרישה לציוד נוסף.
לאחר כשבוע מקבל הודעה שבדקו ואכן טעות וחייב רק חלק מהציוד ולא כל מה שנדרש בתחילה.
לאחר שבוע שוב אני מתקשר ומסביר שאין לי כל ציוד . ושוב הובטח שהנושא יבדק ולא יועבר הטיפול לעורך דין.
למרות שנאמר על ידי שברור שזו הכוונה שלהם ליצור לי תיק יש מאין רק בכדי לנסות ללחוץ עלי לשלם שיטת המצליח.
וכמו שחשבתי כך היה לאחר כמספר ימים מתקשר שוב לשרות לקוחות ותא קולי אומר לי שהנושא הועבר לטיפול משרד עורך דין ורק מולו אני יכול לדבר.
התקשרתי לעורך הדין וברור עורך הדין מדבר איתי בקול ובטון חזק ומאיים שאם לא אשלם סך של 2100 שקלים בהקדם אז החוב ימשיך לטפס בגלל התהליך משפטי וכדאי לי מאוד לשלם שאם לא אשלם אז יהיו עיקולים על המשכורות שלי. בקיצור אתה עומד חסר אונים מול מערכות שקשה להתמודד מולם
לצערי הרב אין לי עודפי כסף בקושי גומר את החודש חי מהלוואה להלוואה
ברור לי שאני נכנס למלחמה אבודה למרות שאני בטוח בצדקתי ואין לי ציוד השייך לחברת יס שלא הוחזרה.
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר