היי אני ובן זוגי היינו בעמינח ניסינו מזרונים ואהבנו מזרון אחד. מצאנו אותו באתר אחר משמעותית זול יותר. מכיוון שכבר ניסינו את אותו המזרן בעמינח קנינו אותו דרך הטלפון וכשקיבלתי אותו וידאתי שזה השם הנכון והורדתי את הניילון. כשהורדתי את הניילון גיליתי שכתוב עליו הדרגת קשיחות הכי גבוהה
מה שלא הייתי יודעת אלמלא הייתי מורידה את הניילון.
המזרן קשה מאוד ואי אפשר לישון עליו.
מה אוכל לעשות? שכן קניתי אותו אתמול אבל הורדתי את האריזה כי זה היה הדגם שהזמנתי רק הביאו לי מידת קשיחות לא נכונה.
תודה
שלום,
לא ברור האם קיבלתם את המזרון שביקשתם.
בכל מקרה יש לבדוק מהם תנאיי החברה (ההסכם) לגבי ביטול עסקה.
למיטב ידיעתי ברוב החנויות ניתן לבטל עסקה לאחר הורדת האריזה (שהרי רק כך ניתן לבדוק את המזרון).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי תודה רבה על המענה!
בתקנון של החברה כתוב לא ניתן להחזיר מוצר אחרי שהנליון של המזרן נפתח. קנינו אותו לפני יומיים
אבל זה לא המזרן שרציתי
הם הביאו את הדגם הנכון (לכן הורדתי את האריזה) אבל הביאו לי רמת קושי לא נכונה אז הוא קשה ולא טוב לי. הבעיה שרואים את רמת הקושי כתובה על המזרון רק כשמורידים את הנליון לא הייתי יכולה לדעת קודם.
המזרון עלה לי 7200 שח ואני חייבת להחליף אותו למידת הקושי הנכונה.
מה אוכל לעשות?
שלום,
אם כך בהתאם למתואר לא קיבלת את המוצר הנכון כיוון שהזמנת מזרון בעל קושי מסויים וקיבלת קושי אחר ממה שהזמנת ולכן לא קיבלת את המוצר שהזמנת.
משכך, ניתן לבטל עיסקה או להחליף את המוצר למוצר המתאים גם אם הורדת את הניילון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר