שלום,
בטעות השתרבבה כתובת המייל של עו"ד לרשימת הדיוור שלי לטענתו נשלחו אליו 9 מיילים שהוא מגדיר ספאם מכיוון שלא אישר קבלתם .בפועל נשלחו 8 אם כי כל מייל נשלח לשתי כתובות שהופיע של משרדו ולכן בעצם מדובר ב - 4 מיילים.
הוא לא לחץ על הקישור אשר מאפשר הסרתו מהרשימה וגם לא חסם את המייל. כעת הוא תובע אותי ומציע להתפשר על 6,500 ש"ח לפני מע"מ.
אני עסק חברתי, מבחינתי הדברים נעשו בתום לב. הסכום הוא אסטרונומי. מה מומלץ לעשות במקרה כזה? הם לגיטימי שהוא פונה אלי בתור עו"ד (ובכך משתמש בכוחו כעו"ד מול אזרח)?
תודה,
שלום,
אתחיל מהסוף ואומר שעו"ד הוא אזרח לכל דבר ועניין ועל כן מגיעות לו כל הזכויות והחובות על פי דין.
לצערי מהדברים שאתה כותב אתה טועה בהבנת החוק. בהתאם לפסיקת בית המשפט העליון הוא אינו מחויב להקטין את נזקו ואי הקטנת הנזק אינו יכול להיחשב לחוסר תום לב.
באם אינך מעוניין לשלם את הפשרה שהציע, יהיה עליך להגיש כתב הגנה ולהתגונן בבית המשפט בתקווה שבית המשפט יפסוק סכום נמוך יותר.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ משפטי ו\או סיוע בכתיבת כתב הגנה, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר