הי, לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול...
לפני למעלה מחודש הצטרפתי לחברת אשראי. למעשה קיבלתי 2 כרטיסי אשראי של 2 חברות מאותן קבוצה. עם קבלת הכרטיסים עם שליח הוסבר לי (והדבר גם לווה בסמסים מהחברה) שכאשר הטפסים עליהם חתמתי יגיעו לחברה הכרטיסים ייפתחו לפעילות. לאחר מספר ימים כשניביתי להוציא כסף עם הקוד הסודי ולא הצלחתי, הוסבר לי על ידי נציג טלפוני שלצורך קבלת הרשאה למשיכת מזומן הבנק צריך לתת אישור. הדבר נעשה בגין כרטיסנאחד ובגין השני לא. מאז ביקשתי מספר פעמים מחברת האשראי את הטופס כדי לטפל ישירות מול הבנק ולא נעניתי. לפני כשבוע או שבועיים ראיתי שורת חיוב באתר האישי שנקראית חיוב קודם. בשיחה ראשונה עם נציגה היא הקריאה לי את החיובים מהם החיוב מורכב ואמרה שתדבר עם המחלקה הטכנית על מנת שיסדירו זאת באתר. לבקשתי לשלוח אליי את הפירוט לא נעניתי. רק לאחר מספר מיילים התחוור לי לראשונה שההרשאה שנדרשה מהבנק הייתה לצורך חיוב בפועל ולמעשה כל החיובים והוראות הקבע נדדו לחיוב הבא. זאת תוך כדי שהואשמתי שלא קראתי את החוברת שהשליח הביא לי במעמד ההצטרפות
האם יש לי עילת תביעה נגד החברה? האם אני זכאית לדרוש פיצוי כספי? האם יש אולי פסיקה רלוןנטית בנושא?
תודה מראש
שלום,
קראתי את הדברים, אך אינני רואה פה עילה משמעותית לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר