שלום, היה לי תשתית הוט בדירת שותפים שלושה חודשים לפני שעזבתי, כשעברתי דירה הדייר החדש שנכנס במקומי ביקש שנעשה העברת בעלות על המנוי כדי לחסוך את העבודה שלי ללכת להחזיר את הציוד והוא לחכות שהתכנאי יבוא להתקין לו מחדש,דיברנו עם נציגה ואני כבר לא זוכרת את השיחה אבל היא לא הסבירה כמו שצריך , ומה שקרה לבסוף שהיא פשוט שמה את כרטיס האשראי שלו על המנוי שלי ,האשראי שלו לא היה תקין כנראה או כל סיבה אחרת שאף תשלום ממנו לא שולם,ולאחר כ8-9 חודשים הדיירים החזירו את הציוד ורק לאחר מכן התקשרו אלי מהוט כדי להודיע לי שישי לי חוב בהוט של 1000 שקלים על שמי, אני חייבת לציין שלא קיבלתי שום עדכון במשך כל התקופה הזאת ולא חשבונית לחשבון הדואר שלי, ניהלתי מספר שיחות איתם והם הודו בזה שהאשראי שקשור לחשבוני הוא על שם אחר .ומודעים לזה שיש לי מנוי בעיר אחרת בעיר המגורים שלי .ביקשתי מהם מספר פעמים לפנות לאדם שהאשראי על שמו לשלם את החוב אבל הם לא עשו כלום בעניין וחוב רק גדל ,מה אני יכולה לעשות?
שלום,
אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע (עו"ד) כדי שזה יפנה בשמך לחברה ויפתור את הדברים בשמך.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פני למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר