שלום רב
אני טכנאי למוצרי חשמל ואתמול הייתי אצל משפחת עולים חדשים מאיטליה שרק הבת הקטנה דוברת עברית ומשמשת כמתורגמנית. ואני מעוניין לעזור להם.
והסיפור הוא:
שהילדה התקשרה למתחזה ל"בעל מקצוע" שרלטן לטלפון שהיא מצאה על כרטיס ביקור שהיה על הדלת והוא לא ידע לאבחן את התקלה והוא התקשר אליי לאחר שמצא את הפרסום שלי בגוגל ורצה שאני אייעץ לו לאתר את התקלה ולאחר שהבהרתי לו שאני לא יכול לייעץ לו מבלי לבדוק את המכונה ה"טכנאי" קבע איתי מועד לביקור בתאום עם המשפחה וברוב חוצפתו גבה מהם 200 ש"ח והלך לדרכו.
כשהגעתי למשפחה ולאחר שבדקתי את מכונת הכביסה מתוצרת פנסוניק גיליתי שהתקלה נובעת מפגם בייצור ועלות התיקון גבוהה ולשמחתי גיליתי שעל המכונה יש מדבקה שמודפס עליה שתום תקופת האחריות המלאה היא עד 7/2018 והתקשרתי לספק השירות של החברה והם אמרו לי שאין אחריות על מכונת הכביסה ושלא מעניין אותם מה שכתוב על התווית שמודבקת על מכונת הכביסה.
אני מבקש שתעזרו לי בייעוץ איך לעזור למשפחה הזאת שנשארה תקועה עם מכונת כביסה מקולקלת.
תודה מראש
דנגור יחזקאל
שלום,
כדי שאבין - יש מדבקה על מכונת הכביסה של אחריות עד ליולי 2018, אך החברה המצוינת כאחראית אינה מעוניינת לתת שירות בהתאם לכתב האחריות ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
נכון יש מדבקה מודפסת על מכונת הכביסה של אחריות עד ליולי 2018, אך החברה המצוינת כאחראית אינה מעוניינת לתת שירות בהתאם לכתב האחריות.
שלום,
אני ממליץ להוציא מכתב התראה לחברה (עדיף באמצעות עו"ד) לחברה האחראית לצורך תיקון מכונת הכביסה.
הבעיה שאין להם איך לכבס את הבגדים.
האם כדאי להזמין את נותן השירות שיכתוב מה התקלה, ולאחר מכן שיקנו מכונה חדשה שיוכלו לכבס את הבגדים, ואחר כך לתבוע את החברה.
שלום,
נתתי לך את תשובתי. היא ברורה.
תחילה יש לפנות לחברה הרשומה על המדבקה בכתב ולקבל את תגובתם.
לאחר קבלת תגובתם אוכל להמליץ כיצד לפעול הלאה.
תודה רבה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר