היי, קיבלתי מתנה ללידה והחלפתי אותה בחנות תוך 14 יום, ביקשתי זיכוי בחנות ונתנו לי, לאחר 10 חודשים הלכתי לחנות לממש את השובר זיכוי והמוכרת סירבה לקבלו שהיה על סך 520 ש"ח, ציינה שהשובר זיכוי היה תקף ל14 יום ועבר תוקפו. יש לצין שזה שובר שנכתב בכתב יד ורשום שובר החלפה /זיכוי והקיפו את הזיכוי ובמקום פריט רשמו זיכוי ורשמו במילים כמה הזיכוי וחתמו. ויש למטה שורה מודפסת בקטן ששובר זה ניתן לממשו עד 14 יום. במידה ויש צורך בצילום הזיכוי אני ישלח. האם בעל העסק יכול להגביל את הזיכוי ל14 יום? והאם אוכל לשמשו בחנות או לקבל בתמורה החזר כספי עבורו כי אין לי מה לרכוש בחנות. או אם יש אפשרות להאריך שובר זיכוי במידה ואין לי מה לרכוש בחנות. יש לציין שזה חנות רגילה ולא רשת. אודה לתגובתכם.
שלום,
בהתאם למתואר קיבלת זיכוי לאחר החלפת מתנה ולכן לא יכול להיות שיגבילו את השובר ל 14 יום. מעשה זה יגרום לכך שהחנות הרוויחה כסף מבלי שנתנה כל תמורה. אין זה הגיוני ואף בניגוד לחוק הגנת הצרכן.
עליך לקבל את האפשרות לרכישת מוצר אחר או החזר כספי בגובה שווי שובר הזיכוי.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר