שלום,
לפני כחודשיים וחצי קניתי לחברה שלי טבעת אירוסין, לאחר כמעט חודש מאז שהיא ענדה את הטבעת נפלו ממנה בהפרשים של כמה ימים 2 יהלומים קטנים מסביב ליהלום הגדול.
הלכתי אל החנות שממנה רכשתי את הטבעת והם טענו שזה "לא באחריות" ושזה לא בעיה שלהם שנפלו היהלומים הקטנים והלקוח צריך לשאת בתשלום, החנות טענה שהטבעת קיבלה "מכה" אך לא היה להם כל הוכחה (ביקשתי חוות דעת כתובה של הצורף שאכן היא קיבלה מכה או שהיה לה נזק כלשהו) והחנות סירבה בטענה שאין לה דבר כזה והם סומכים על ה"מילה" של הצורף.
החנות טענה שהפינים שמחזיקים את היהלומים הקטנים "נפתחו" אך שוב אין משהו כתוב שאומר את זה.
יש להגדיש שהטבעת עברה "הקטנה" אצל החנות לאחר הצעת הנישואין ורק לאחר ההקטנה התחילו ליפול היהלומים, ולכן אני חושד שהטבעת נפגמה בתהליך ההקטנה.
נדרשתי ע"י החנות לשלם כמה מאות שקלים עבור התיקון ואם לא לא אוכל לקבל את הטבעת.
רציתי לדעת האם אוכל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות את העלות של התיקון שהחנות גבתה ממני חזרה.
בתודה, עומרי.
שלום,
כן ובמידה ויש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך לרבות כתב אחריות שקיבלת מהחנות בעניין זה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר