היי,
בתאריך 1.5 שילמתי עבור שירות כתיבת קורות חיים מקצועית ב2 שפות, את פירוט תנאי העסקה שמוצגים באתר ביררתי גם עם הבעלים של אתר האינטרנט בשיחה. עלות השירות עומדת על כ 600 ש"ח בחלוקה של 400 עברית ו 200 אנגלית. הובטח לי כי תתבצע מולי שיחת עומק של כשעה עם הכותבת ולאחר מכן היא תכתוב מחדש את קורות החיים שלי בצורה מקצועית ולאחר מכן קורות החיים שלי ינוסחו מחדש ותישלח אליי גירסה ראשונה להערות ותיקונים ורק לאחר שאאשר אותה ניתן להמשיך בתהליך. בפועל, השיחה עם הכותבת הייתה קצרה באופן משמעותי, פחות ממחצית הזמן שהובטח ולאחריה העברתי מייל נוסף עם קובץ קו"ח שאני כתבתי ופירוט נוסף של הישגים בגוף המייל. בתאריך 2.5 בשעות הלילה התקבלה הגירסה הראשונית עליה אני אמורה להעביר הערות והיא מצידה תבדוק ותתקן עד לשביעות רצוני.
הבטחתי שאעבור על הקובץ ואחזיר תשובה. במייל חוזר ששלחתי לכותבת בתאריך 3.5 ציינתי שאני עדיין לא מגובשת בדעתי לגבי ההערות ואעביר לאחר קריאה נוספת.
ב 5.5 בערב פניתי במייל לכותבת בבקשה לשוחח עימה על מנת להעביר הערות לשינוי ושיפור וסיכמנו שנדבר בבוקר ה-6.5.
בשיחה זו, כל הערה שניסיתי להעביר נתקלה בתגובה של חוסר נכונות לבצע את התיקון, הסברתי שחלק מהניסוחים אינם נכונים והיא מצידה אמרה לי לבצע את השינויים בעצמי כראות עיניי ושהיא תעבור על זה אח"כ. כמ כן, הערתי על האופן בו הציגה את המידע והיא טענה שכך עושים זאת ולא הסכימה לשנות בהתאם לבקשתי אלא שוב נאמר לי על ידה שאני יכולה לבצע את השינוי המבוקש בעצמי. בסופו של דבר, הפער בין ההבטחה הפרסומית באתר לשירות שהתקבל בפועל מאוד גדול, שילמתי מאות שקלים עבור שיחה מעמיקה שלא הייתה מעמיקה, קובץ שנכתב שלא לשביעות רצוני בלי נכונות אמיתית לשמוע אותי ולשנות לשביעות רצוני מהצד של הספק, ויותר מכך, מרבית הסעיפים בקובץ הועתקו מהגירסה שאני העברתי ולא נכתבו מחדש כפי שהובטח על ידי האתר. הספק מבחינתו טוען שמכיוון שקיבלתי את הקובץ והכותבת עבדה עליו הוא חייב לגבות ממני לפחות מחצית מהסכום. אני ביקשתי ביטול עסקה והבטחתי מחיקה של הקובץ ולא להשתמש בו. אני מוכנה לשלם קנס סימלי עבור השירות שניתן אך לא מחצית מהסכום.הספק הציע זיכוי עבור האנגלית שזה ברור מאליו כי לא קיבלתי גירסה אבל עבור העברית הזיכוי עומד על 100 ש"ח מתוך סה"כ 400 עבור מוצר שאינני מרוצה ממנו ואין שיתוף פעולה מצד הספק ליישם שינוי ובחלקו הגדול הועתק מקובץ שלי.
נראה לי לא הוגן לגבות ממני את הסכום. מה עליי לעשות?
שלום,
במידה ואת חושבת שאת צודקת, את רשאית להגיש תביעה בעניין זה כנגד נותני השירות בבית המשפט לתביעות קטנות.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר