שלום
ב16 למרץ 2018 רכשתי מוצרי חשמל מחנות אלקטרוניקה בבת ים בשם מיכל אלקטריק ביניהם מקרר 500 ליטר.העסקה בוצעה באשראי ב6 תשלומים. חשוב לי לציין שבמועד הקניה נאמר לי במפורש שהמוצרים שאני קונה הם ״חדשים באריזה״. כשהגיע מועד האספקה המקרר שהגיע אלי לא היה בתוך אריזה והיה עם פגמים חיצוניים רבים. כשביקשתי מהמוביל שיסביר לי איך יכול להיות שזה מקרר חדש נאמר לי שאת האריזה הם הורידו לפני שהם העמיסו אותו לרכב ושהוא ״מבטיח שהוא חדש״. לאחר מספר בקשות מבעל החנות שיגיע לקחת את המקרר בטענה שקנינו ממנו מקרר חדש וסופק לנו אחד מתצוגה (קיימות אצלי הוכחות שהמקרר לא חדש מתמונות שצלימתי ביום הקנייה שבבירור ניתן לראות שהמקרר שראינו בתצוגה באותו יום זה אותו מקרר שסופק לנו) המקרר עדיין בבתינו. לאחר שהגענו לחנות בעצמנו במטרה לפתור את הסוגייה קיבלנו מבעל החנות טופס זיכוי על סכום המקרר בלבד. לאחר 14 ימי עסקים ולאחר בירור עם חברת האשראי הזיכוי עדיין לא נכנס לחשבון. מה עלי לעשות בנידון?
שלום,
יש לפעול משפטית בעניין כנגד החנות/חברה.
תחילה לפנות אל החנות באמצעות מכתב התראה לפני תביעה ואם לא יהיה מענה למכתב הגשת תביעה הכוללת פיצוי של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק (בהתאם לחוק הגנת הצרכנות).
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר