שלום רב.
באוקטובר 2017 רכשתי ביטוח לשלושה מכשירים דרך נציג טלפוני. בי5וח מכיף. לפני כשבועיים היתה תקלה במכשיר אחד מסוג גלאקסי אדג 7 צבע כחול. כשפניתי למרכז שירות הופתעתי לגלות שהם לא מבטחים מכשירים בצבע כחול למרות שהם לא שאלו אותי על הצבע אז. הם ביקשו לבדוק את תיעוד השיחות ויחזרוא אלי וכמובן לא חזרו וגם החליטו לבטל לי את הביטוח ללא ידיעתי וגם לא תעדו כלום לגבי האירוע או אי ההבנה . למרות שאמרתי להם שאני רופא ויש הרבה דברים בסלולרי שאני יייב אותן דחוף. בסוף פניתי למרכז השירות הטלפוני ופתרו לי את הבעיה בזה שמזכים אותי בכסף ששילמתי להם עד עכשיו עבור הביטוח. אמרתי להם שזו לא הייתה טעות שלי ואם ידעתי שאצלהם לא מבטחים מכשירים בצבע כחול הייתי מבטיח בחברה אחר. הרי אם לא הייתי צריך להפעיל את הביטוח הם היוממשיכים לגבות ממני כסף סתם. ביקשתי מהם גם לשלוח לי את פוליסת הביטוח ולא שלחו ומתעקשים שלא מגיע לי כלום יותר מהזיכוי . אד הנציגים שהציע את הזיכוי הודה שזו הטעות שלהם ואמרתי לו שאני אלך למשפט ואז אומר לי. " טוב אז אם אתה תובעאז אתה לא תקבל גם את הזיכוי ".
לציין שעלום התיקון עולה על 1000 שח ואני לא מוכן לספוג את החוצפה שלהם במיוחד.
לאור האמור אני מבקש את יעוצכם???!!!
תודה רבה מראש
שלום,
קראתי את הדברים.
מעולם לא שמעתי על חברה שמבטחת מוצר בשל צבעו (או שלא מבטחת מוצר בשל צבעו) וכאמור עניין זה לא נאמר לך.
נכון לעכשיו אתה זכאי לתיקון המכשיר במסגרת האחריות + תשלום פיצויים כספיים בגין רשלנות/הפרת הסכם/הפרת הוראות חוק הגנת הצרכן + הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר