שלום,
היום בצהריים חיכיתי לאוטובוס לקצרין והוא הגיע בכשעה איחור בהשוואה לזמן שרשום באתר של אגד. רציתי לדעת האם אני זכאי לפיצוי כלשהו או אפילו האם יש לי עילה לתבוע את אגד על עוגמת נפש בגין האיחור?
שלום,
כן, ובתנאי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
אשמח אם תוכל להנחות אותי מה מומלץ לעשות כעת, האם להגיש תביעה למשרד התחבורה/תביעות קטנות? או לאגד?
שלום,
אני מציע לפנות תחילה במכתב התראה לחברה. באם לא יהיה מענה ראוי השלב הבא הגשת תביעה קטנה.
חיים שלום,
האם כוונתך לפנות אליהם תחילה באמצעות הטופס האלקטרוני לתלונות הציבור באתר של אגד?
שלום,
אני ממליץ על פניה באמצעות מכתב התראה מעו"ד, אך אפשר גם באמצעות טופס פניות הציבור.
חיים שלום,
האם כתיבת המכתב כרוך בתשלום?
שלום,
כן בהחלט.
חיים שלום,
ביררתי עם אגד את סיבת האיחור של האוטובוס והם ענו לי שהוא נבע בגלל משאית שהתפוצצה וחסמה את הכביש הראשי.
ערכתי כמה בדיקות בנושא הגשת תביעה קטנה בנושא וצוין שבמידה והאיחור נגרם כתוצאה משיבושים בדרך שלא תלויים בחברה כגון שטפונות וחסימות כבישים הסיכוי לזכות קטן, נוסף על כך שלא נפגעתי מבחינה כספית בגלל האיחור(איחרתי למילואים).
האם כעת יש לי עילה מספקת לתביעה בהתחשב בנסיבות החדשות?
שלום,
נדמה לי שענית על שאלתך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר