שלום רב,
אשמח להתייעץ בנושא שבנדון, והיתכנות התביעה בבהי"מש לתביעות קטנות. במידה ורכשתי רכב מחברת השכרת רכב, וחתמתי על חוזה רכישה AS IS ולא בדקתי את הרכב כלל, אלא הסתמכתי על מילתו של הנציג, ולאחר 10 ימים שהיה רכב אצלי, התגלה לי כי שנה וחצי לפני שרכשתי את הרכב- הוחלף בו מנוע מפירוק. כמו כן, באותה עת מגדש הטורבו ברכב התקלקל ונאלצתי לשלם 10,000 שח נוספים על תיקון. טענתי היא כי אם הייתי יודעת כי הוחלף מנוע, בשלב כה מוקדם בחייו של הרכב, הייתי מבינה כי הרכב אינו תקין ועובדה זו מצביעה עבורי על הבאות.. כי ייתכן והרכב אינו תקין. וכן כמובן מדובר בירידת ערך של הרכב. מייעוץ שקיבלתי מאיש מקצוע בתחום הרכב, נמסר לי כי ביהמ"ש לא יקבל את טענתי שכן חתמתי על חוזה, ועל כן תביעתי סופה להדחות. אני ביררתי קצת מפס"ד והבנתי כי מדובר במידע מהותי אשר היה על החברה לדעת על מידע זה ולמסור לי אותו. מה דעתכם? האם למשוך את התביעה בשל חוסר סיכויי.?
שלום,
בהתאם למתואר ומבלי שעיינתי למסמכים, בראיות ובכתבי הטענות, אני ממליץ על המשך ניהול התביעה בעניין.
בעניינים משפטיים כדאי להתייעץ עם עו"ד ולא עם איש מקצוע מתחום הרכב.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר