שלום רב
לפני כשבועיים דפק שליח מעו"ד עם מכתב דרישה של פרטנר בעבורי על סכום חיוב שלא שולם ע"ס 1060 שח + שכר טריחת עו"ד.
המכתב הגיע לכתובת המגורים שלי כשגרתי שם לפני הנישואין לפני כ 12 שנה. המכתב הגיע על שם המשפחה לפני הנישואין.
כשקיבלתי את המכתב לא הבנתי על מה מדובר וישר יצרתי קשר עם חברת פרטנר לצורך בירור.
לאחר שיחה עם נציג נמסר לי כי מדובר על חשבונית של 012 משנת 2017 שלא שולמה על שיחות לחו"ל.
ציינתי בפניהם שעד היום קיימת לי חבילה של שיחות לחו"ל שבנויה מה2.5 שקל כל חודש ועל כל דקת שיחה 8 אגורות לדקה.
לאחר בירור נתגלה כי קיים לי 2 מספרי לקוח על אותה ת.ז על אותה הכתובת רק שמות המשפחה שונים אחג מהשני. לאחר מיכם התברר כי 2 מספרי הלקוח נובעים מכך שמופיע לי 2 מספרי טלפון.
טלפון אחד שלא נמצא ברשותי משנת 2016 אך המנוי שם פעיל ומשולם חודש בחודשו וטלפון אחר שנמצא ברשותי עד היום שאין לא חבילה ולכן קיבלתי חוב כספי.
הסברתי להם כי אם הוצאתי שיחות אז זה נעשה בידיעה שקיימת לי חבילה אך הטעות הייתה שלא דווח להם כי המספר הישן לא קיים תחתנו יותר וקיים מספר חדש.
הבקשה שלי הייתה שיבצעו חיוב בהתאם לחבילה הקיימת לי על המספר הישן.
כרגע ממתינה לשיחת מנהל.
אבקש לדעת את דעתכם בנושא.
תודה
שלום,
כדי שאוכל לתת את חוות דעתי עליי להכיר את סיפור המקרה לעומק ולעיין במסמכים הרלוונטים בעניין.
הדברים המתוארים הם ממקום סובייקטיבי (מהעיניים שלך).
עליך לפנות לחברה ולבקש את כל המסמכים בעניין (חיובים, מכתבים והסכם).
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר