הלוותי כסף לחבר שהעביר את הכסף לחברה שלו - ההלוואה הייתה 10,000 שח לשלושה חודשי החזר במשך שנתיים מושכים אותי ולא מחזירים לי את ה4000 הנותרים מזלזלים ומתעלמים - התעלמו ממכתבים של בית המשפט - לא הגישו כתב הגנה , צד אחד לא הגיע לדיון , בזמן הדיון הרשם אומר לצד הנתבע שהוא רשאי לצאת חצי שעה להגיש כתב הגנה -לא הגיש ,הרשם קובע שיש להגיש שיחות ואטסאפ שביקשתי לצרף והוא יתן החלטה בתאריך .שני הצדדים לא הגישו אף מסמך הגיע התאריך - הוא פוסק שאין להתייחס לטיעונים הנוספים שלי ומאז עברו 16 יום מתאריך שהיה צריך לתת פסיקה ואין החלטה .כל ההתנהלות בתיק נראית לי קלוקלת ומקלה ראש על הנתבעים - מה עליי לעשות ?
שלום,
אני מודה שההתנהלות המתוארת איננה הגיונית והיא אף בניגוד לכללים עליהם שופט או רשם רשאי לנהוג.
כדי שאוכל להמליץ מה לעשות עליי להבין מה הסטטוס המשפטי כרגע.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בסטטוס ממתין לפסק דין , הגשתי אתמול בקשה לפסק דין .אבל אין התקדמות מרגע ההחלטה שהרשם יתן פסיקה בסוף חודש 4 .
שלום,
אז נכון לעכשיו עליך להמתין לפסק דין.
במידה וחלף הזמן ליתן פסק דין (שבוע ימים), אתה יכול לפנות למנהל בית המשפט בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר