שלום . הזמנתי שרות למכונת כביסה מתאריך לערך ה25.3.18 בשלב הראשוני היה עלי להוכיח כי יש לי 4 שנים אחריות ולקח זמן עד שנישלח החשבונית ולקח זמן עד שחזרו אלי עם תשובה. בשלב השני תוקנה המכונה ע"י הטכנאי ולאחר 2 פעולות לא עבודה לאחר פרק זמן שוב הגיע טכנאי תיקן לדבריו והלך ושוב אחרי פעולה אחת שתיים לא עבדה. לאחר פניה נוספת הוזמן לדברהם חלק חדש למכונה . לאחר פרק זמן פניתי לשרות. והתלוננתי על אופן הטיפול וחוסר היכולת להתמודד עם המצב .ונאמר לי שעבר הנושא לטיפול הממונה על הטכנאי לאחר יותר משבוע הגיע הממונה עליו .. ואיבחן שהבעיה היא לא זו אלה אחרת ... ושוב הוזמן החלק ואני צריכה לחכות לדברהם עד 21 לחודש. מבקשת פיצוי על עוגמת הנפש הממתנה הממושכת האי יכולת לתת את הכביסה למכבסות פרטיות (ראו קבלה כמה עולה ) קרוב לחודשים אין לי מכונת כביסה עם 7 נפושות בבית . היני נכת פוליו . (לא על כיסא גלגלים ) מה שמכביד על התניידות וכביסות ביידים ...ועוד ... להמשך טיפול מול הגורמים המתאימים מה עושים ? שני
שלום,
קראתי את הדברים.
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך המשך טיפול משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר