שלום
אני נולדתי בארץ וגר כבר 13 שנים בחו״ל, אני בא לארץ מידי פעם, לא לתקופות ארוכות, מקסימים השהות בשנה בהצתברות זה לא יותר מ20 יום, והתעודות זהות רשום בכתובת של חבר שלי (עידכנתי לפני המון שנים לכתובת של חבר של שרציתי לחדש את הרשיון שזה יגיע לאיזה כתובת )
בקיצור חבר שלי לא ישראלי בכלל (תושב חו״ל) השכיר רכב בארץ, ואני הוספתי בתור נהג נוסף, היה תאונה קלה כשאני נהגתי ברכב,
התובע תבע את חברת ההשכרת רכב וחברת ההשכרה ביקשו מהבעל החוזה (אזרח חו״ל) הצהרה על התאונה, והוא הכחיש מכל וכל כי הוא לא ידע מכל זה,
היות שכך, השכרת רכב הכחיש הכל ואז התובע תבע אותי כולל את החברה השכרה, היות שאני לא גר בארץ הם ניסו לשלוח דואר רשום, והחבר שלי לא רצה לחתום על הדואר כמה פעמים והם השאירו ליד הדלת את הדואר, שבתוכו יש תביעה נגדי ומגד ההשכרה עם תאריך לדיון, אבל חבר שלא לא הודיע לי על זה רק השבוע והדיון כבר היה לפני כחודש, לא ידעתי מכלום, ולכן לא יכולתי לשלוח גם נציג מטעמי
והבית משפט פסק נגדי ונגד בחברת ההשכרה
א. הייתי נהג נוסף חוקית ויש צד שלישי שהבעל החוזה הכחיש מכל , האם אני יכול לחייב את הביטוח של השכרת רכב?
2. האם יש לי דרך לענות לבית משפט מחו״ל?
שלום,
מאוד פשוט - עליך לייפה את כוחו של עו"ד בארץ כדי לטפל בעניינך.
יש צורך להגיש בקשה לביטול פסק הדין ואז להגיש כתב הגנה בתיק.
כמובן שיהיה עליך להגיע לדיון ביום שיקבע ו\או לנסות לתאם דיון בתקופה שנמצאים בארץ.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר