שלום רב שמי אבי פרץ וברצוני להגיש תלונה נגד חברת הוט {HOT}
אני לקוח של חברת הוט מעל שנתיים כול חודש אני הייתי משלם סכום בין 350 ל 400 ש"ח.
בתאריך 24.01.18 יצרתי קשר עם המוקד של הוט וביקשתי או להתנתק או שאפשר לתת לי מסלול יותר נמוך
הובטח לי ע"י הנציג מסלול חדש מוזל 3201 ש"ח כול חודש הסכמתי ומחודש פברואר אני אשלם סכום של 320 ש"ח.
כמו כן יש לציין שיש לי גם את החוזה וגם שיחות מוקלטות.
לאחר חודש ביצעתי בדיקה והתברר שבמועד החיוב של הוט בתאריך 16.02.18 היה סכום של 625.67 ש"ח
התקשרתי למוקד וטורטרתי לאחר שהעבירו אותי מנציג לנציג הם טענו שקרתה טעות ושאני אקבל זיכוי!!!!!
חודש לאחר מכן בתאריך 16.03.18 מבצע שוב בדיקה ושוב פעם התקשרתי והעברתי מנציג לנציג וממנהל בכיר למנהל בכיר אחר
והמון הבטחות ולאחר שהטילו אשמה אחד על השני הובטח לי שוב שאקבל זיכוי.
לאחר שני חיובים אלו הוט חייבים לי סכום של 590 ש"ח ויש בידיי מסמך מחברת הוט שהם חייבים לי סכום זה.
לאחר מכן בתאריך 16.04.18 לאחר מלחמות ועצבים ביטלתי את הוראת החיוב בויזה עד שאקבל מה שמגיע לי
זיכו אותי בתאריך 11.04.18 בסכום של 253.57 לויזה ועוד סכום של 337 ש"ח סוכם ביני לבינם שאני לא אשלם בחודש אפריל על שירותי הוט
עקב החוב שהוט חייבים לי.
הובטח לי שוב שהכול תקין והסתדר ושהם נורא מצטערים ושדבר כזה לא יחזור על עצמו . וכך אני ממתין לחיוב הבא.
ואכן ב 16.05.18 שוב פעם חיוב על סכום של 637.65 ש"ח ,למרות שיש לי איתם חוזה על סכום של 320 ש"ח וגם בטלפון הם מצדיקים את הטענות שלי ולא מבינים למה כול חודש יש בעיה ,אבל אין
להם בעיה לגבות סכום כזה גבוה,הם מחזיקים את כרטיס האשראי שלי וחוגגים עליו כפי רצונם.
הם גובים את כול הסכום בפעם אחת וכאשר צריך להחזיר לי זיכוי הם מחלקים אותו על גבי חודשים.
כול פעם הם מעבירים אותי מנציג אחד לנציג שני וכול נציג אומר לי משהו אחר יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
יש לציין שאני נכה צה"ל 92% נכות, עם מצב נפשי קשה מאוד אני סובל מפוסט טראומה ומה שהם עושים לי ומטרטרים אותי ומעבירים אותי ייסורים ועוגמת נפש
ועצבים ובמקום לטפל בעצמי אני צריך להתעסק איתם כבר כמה חודשים ומאז שזה התחיל הם לא עוזבים אותי ומתקשרים לפחות שלוש פעמים בשבוע ולא פותרים את הבעיה. עקב כך אני נכנס לעצבים לשווא בגלל התנהלות כושלת של חברת הוט ונציגיה.
אבקש לעזור לי להתמודד מולם ולפתור לי את הבעיה אחת ולתמיד
ואני רוצה פיצוי הולם למצב שהביאו אותי ואני חושב בחיוב לפנות לבית משפט ולהגיש נגדם תביעה ושיפסיקו להטריד אותי אני כבר לא עומד בזה.
יש לציין שמצורפים קבצים לטענות שלי וכן שיחות מוקלטות של כול ההתנהלות.
רציתי לדעת לאור כול האמור כאן האם יש לי אפשרות לתבוע גם על ההתנהלות שלהם וגם על עוגמת נפש. תודה
שלום,
כן. בהתאם למתואר יש מקום לתבוע את החברה בגין ההתנהלות ועוגמת הנפש.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר