שלום רב!
בתאריך 5 למאי 2018 פניתי לשירות לקוחות של הוט בשביל לנתק את הטלפון הביתי ואת הטלויזיה (להשאיר רק את האינטרנט ולעלות את המהירות ל200מגה).
הנציגה תיאמתה איסוף הציוד בין 18:00 ל21:00 (מסתבר שאפילו השעות האלה לא תקינות מבחינת החוק).
חיכיתי לאסיפת הציוד אבל אף אחד לא הגיע… ולא התקשרו אפילו להודיע או להסביר למה לא מגיעים.
ב21:30 יצרתי קשר עם תמיכה טכנית של הוט (כי שירות לקוחות לא עובדים בשעות האלה) והנציגה אמרה שבאמת היו צריכים לבוא ולא הגיעו, והפניה עדיין פתוחה. הבטיחה שיחזרו אלי יום למחרת.
יום למחרת אף אחד לא חזר, וגם לא יום אחרי…
היום בעצמי יצרתי קשר עם שירות לקוחות, הסברתי הכל לנציגה והיא אמרה שכבר תיאמו לי מחדש אסיפת ציוד בעוד יומיים מ 9 עד 12 בצהריים. העניין הוא, שאף אחד לא דיבר איתי על תיאום חדש. הסברתי את זה לנציגה והיא הלכה לבדוק את העניין (שמה את השיחה על השתק). אחרי בהרך רבע שעה של המטנה, השיחה התנתקה (או שנותקה על ידי הנציגה בכוונה) ואף אחד לא חזר.
שוב פעם התקשרתי לשירות לקוחות, שוב פעם הסברתי את הכל והנציג בלי לשאול שאלות העביר אותי לקשרי לקוחות…בקשרי לקוחות הנציגה בכלל לא הביאה עניין לסיפור שלי ששוב פעם סיפרתי, ובלי לתת לי מילה נוספת הורידה אותי מהקו לתחילת המערכת לניתוב שיחות.
קו תחתון:
1) בזבזתי זמן כשחיכיתי בבית לאסיפת הציוד ואף אחד לא הגיע ולא הודיע על אי הגעה.
2) בזבזתי קרוב לשעה על הקו עם הוט ולא קבלתי שום הסבר.
3) מהירות האינטרנט שלי לא עלתה (כיוון שהחבילה החדשה לא נכנסת לתוקף עד שהציוד נמצא אצלי).
לפי דעתי זה ביזיון ולא יתכן שהשירות בהוט ב2018 יהיה ברמה כזאת ואני חושב שהם חייבים לי פיצוי על אי הגעת הטכנאי בזמן ועל עוגמת נפש מהשירות הנוראי הנאלצתי לחוות.
האם אני זכאי לפיצוי? ומה עלי לעשות?
שלום,
"חוק הטכנאים" חל רק על טכנאים ולא על שליחים או אוספי ציוד ועל כן חוק הטכנאים לא חל בעניינך, אך אתה רשאי להגיש תביעה בגין רשלנות, נזקים ועוגמת נפש שנגרמו לך ככל שתוכל להוכיח אותם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר