שלום
אני רוצה ייעוץ,אני ובעלי בנינו בית עם בריכה והאיש של הבריכה עושה לנו את המוות. בתחילה סגרנו על סכום מסויים ויום אחד הוא הציע לנו להעביר את כל הסכום ובתמורה יוריד לנו כ15000 שח, בעלי הסכים והחתים אותו על חוזה ובתמורה נתן צ’ק ביטחון על שם החברה שלו שמסתבר שללא כיסוי (לאחר שניסנו להפקיד והוא חזר)
הבריכה הייתה אמורה להסתיים מזמן כולל הכל ואנחנו רודפים אחריו מעל שנה. על כל דבר שהתקדם זה היה עם מלאי הבטחות שיגיע אלינו לבית ולא הגיע או שאמר שהוא אצלנו בבית והוא לא. בעלי ישב איתו ודיבר ושלח הודעות וכך גם אני אך לשווא.
הגענו לשלב שהבריכה מלאה אבל הכיסוי שלה, הרובוט, החימום הסולארי מערכת בטיחות וחשמל עדיין לא הותקנו.
האיש של הבריכות הציע שנזמין כיסוי שעלותו 37 אלף שח, אנחנו נשלם לחברה של הכיסויים 30 אלף והוא בתמורה יתן לנו שלושה צ’קים כל חודש
10 אלף. עם ערבות אישית לצק, השיחה הזאת שבה הוא הבטיח להחזיר מתועדת. ואת שאר הסכום הוא יסגור מול חברת הכיסויים.
הצ’קים שלו שבו הוא ערב אישית לא התקבלו על ידי הבנק בגלל החתימה והאיש הודה שהחתימה לא תקינה והוא יעשה העברה בנקאית אך לשווא.
עוגמת הנפש והתסכול כל-כך גדולים
מה ניתן לעשות ?
שלום,
עליכם לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מעו"ד. פורום אינטרנטי אינו המקום הנכון לתת ייעוץ משפטי ספציפי לעניין. כמובן שאני עומד לרשותכם בעניין זה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר