צהריים טובים,
במסגרת שידרוג מטבח בטופס הייצור מאחר והייתה התלבטות לגבי הצבע ליד הצבע נרשם לא סופי לטענתי וטענת בעלי זה לא הצבע אותו בחרנו בסניף והוא נרשם בטעות יש לציין שהוא נרשם כמק"ט חברה ולא כתיאור הצבע.
ובנוסף נרשם שיש ליצור קשר מול הלקוח לגבי הכיור והתנור יש לציין שלא יצרו איתנו קשר והמטבח ירד לייצור
לאחר התקנת המטבח בדירה (ללא ידיעתנו) גילנו שזה לא הגוון שבחרנו
פנינו לסניף בחזרה שם נאמר לנו שאין סיכוי שיחליפו לנו את המטבח וזה הצבע שבחרנו (הצבע מצויין בטופס ייצור אבל רשום שאינו סופי ויש ליצור קשר לפני הורדה לייצור)
עוד נאמר כי מאחר ובחרנו ידיות למטבח הובן מכך שאנחנו סגורים על צבע המטבח כפי שמצויין בטופס .
טענת מנהלת הסניף שזוהי גחמה שלי שאני רוצה לשנות את הצבע ויש לציין כי היא ניסתה לשכנע אותי כמה שהוא יפה ומתאים לאחר שחזרתי אליה עם הטענה כי זה לא הצבע שדיברנו עליו .
בשיחה האחרונה הגעתי להבנות מול מנכל החברה על פיצו של 3000 ש"ח ולאחר כמה שעות קיבלתי טלפון ממנהלת הסניף מולה התנהלנו שאני לא דוברת אמת והיא לא מוכנה שירד משכרה כ3000 ש"ח ואם אנחנו רוצים שנפנה לבית משפט.
יש לנו את התצלום של הטופס הלא סופי שעליו אנחנו חתומים ובנוסף יש לנו תמונהעם 2 הגוונים בסניף הגוון אותו רצינו ואת הדוגא של הדלת שאותה רצינו עם הגוון שאותו קיבלנו.
כרגע אנחנו נמצאים במצב של מילה מול מילה נגד מנהלת הסניף האם ניתן לעשות מעבר?
שלום,
עניתי על שאלתך בשיחה טלפונית ואין טעם לחזור שוב על הדברים.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר