לפני כחצי שנה עזבתי את פלאפון לטובת פרטנר שהציע לי תכנית משתלמת (50 שקל לחודש) כמה חודשים עברו ושמתי לב שהם לקחו לי בפועל 170 שקל בחודש ובחודשים אחרים גם ב190. התקשרתי לברר ומבדיקה שעשתה הנציגה היא אמרה שיש לי פה בנוסף עוד חבילת דקות מלפני עשור שעוד הייתי לקוחה שם. הנציגה אמרה שהיא פותחת חקירה ויחזרו אליי תוך 3 ימים. חיכיתי ואף אחד כצפוי לא התקשר. התקשרתי שוב וחזרתי שוב על הסיפור ואז שוב אמרו לי שיחזרו אליי וחזרה אליי מישהי ואמרה שהאני יקבל זיכוי על חודשיים שבפועל לקחו לי על 4 חודש. אמרתי לה את זה והיא אמרתי מה בעניין החודשיים הראשונים והיא שוב אמרה שתפתח תנושא וניסתה שוב למרוח זמן ואמרתי לה שאני לא מתכוונת לחכות ואיימתי על תביעה. בסוף אישרו לי זיכוי בסה"כ 423 שקל שאני יקבל תוך 7 ימי עסקים. סיכמנו שגם תבטל לי את התוכנית ההזוייה של שמו לי. עברו כמה ימים וראיתי הפקדה של 151 שקלים חשבתי שתוך כמה ימים אני יקבל הכל אבל טעיתי. אחרי כמה ימים אני שוב רואה חיוב של 191 שקלים. אני כבר התייאשתי. רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו אם זה כי נמאס לי כבר.
שלום,
כן, יש מה לעשות.
אני מציע לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה מעו"ד על מנת להסדיר את העניין מול החברה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר