שלום רב,
יש לי בעיה עם חברת סלולאר פרטנר, החברה מושכת לי במשך חמישה חודשים סכומים גבוהים 174-191 שקלים, אחרי בירורים וטלפונים במשך חודש התברר שעשו לי בנוסף לתוכנית שלי שעומדת על סכום 50 שקלים צירפו לי עוד תוכנית שנקראת 200 דקות שהייתה לי מלפני 10 שהייתי לקוחה שלהם בעבר, בנוסף לתוכנית של ה 50 שקלים שסגרנו הוסיפו לי 141 שקל פלוס מינוס כל חודש, הנציגים בחברה אמרו לי שיש טעות והתוכנית הזאת לא קיימת בארכיון. קיבלתי זיכוי בסכום של 423 שקלים והבטחות משלושה נציגים שהתוכנית בוטלה, קיבלתי רק זיכוי של 158 שקלים כמובן שזה לא כל הזיכוי שהובטח, ושוב לא התבטלה לי התוכנית של ה 200 דקות ומשכו לי עוד פעם 191 שקלים ב 06.06.2018 זה אחרי כל השיחות עם החברה.
אנא עזרו לי מה אפשר לעשות בשביל לקבל את כל הסכום שהם חייבים לי 513 שקלים וכמובן לבטל לי את התוכנית, נמאס לי להתקשר לחברת פרטנר, החברה לא מטפלת בבעיה ואף נציג לא פונה אלי.
שלום,
קראתי את הדברים. את מוזמנת ליצור עמי קשר לצורך סיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר