היי,
הגשתי בקשת רשות ערעור על פסק דין של בית המשפט לתביעות קטנות. שילמתי אגרה והפקדתי פקדון (5000 שח). הפקידה במזכירות במחוזי אמרה לי שבית המשפט שולח לצד השני את הבקשה שלי אך מבירור שערכתי מול מרכז מידע עולה שהצד השני נדרש להגיב (המועד האחרון הוא עוד מספר ימים), הוא עדיין לא הגיב ואין בתיק אישור מסירה(למרות שהבקשה נשלחה בדואר רשום) שאלתי היא קודם כל אם הייתי צריך לשלוח גם בעצמי לצד השני את הבקשה? אם כן מה כדאי לעשות עכשיו? להתקשר לצד השני ולהודיע לו?
אציין כי לפני הגשת הערעור הודעתי טלפונית לצד השני שבכוונתי לערער.
שלום,
אני מציע לך להרים טלפון למזכירות בית המשפט ולבדוק מהי הסיבה שהבקשה לא נמסרה לצד השני. במידת הצורך יהיה עליך לבצע מסירה (בעצמך או על ידי שליח).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
