שלום רב,
בעוד כמספר ימים אני ובת זוגתי עוברים דירה וכחלק מההכנות לקראת המעבר החלטנו שאנחנו עוזבים את ספק האינטרנט והכבלים הנוכחי (סלקום) ועוברים לחברת תקשרות אחרת.
לאחר שסיכמנו על פרטי החוזה החדש מול החברה החדשה יצרתי קשר מול סלקום וביקשתי להתנתק מהם ביום שבו מסתיימת לי החשבונית, לאחר שויידאי מול אותה נציגה מתי החשבונית שלי נסגרת.
אחרי מספר ימים התקשרה אליי נציגה ממחלקת שימור הלקוחות וניסתה לשמר אותי כלקוח. לאחר שסירבתי להישאר ואחרי כמה דק בודדות מרגע סיום השיחה הבחנתי בכך שהאינטרנט הביתי שלי לא עובד וכך גם ערוצי הכבלים. למעשה סלקום ניתקו אותי 3 ימים לפני מועד סגירת החשבונית לאחר שהבהרתי להם שברצוני להתנתק בדיוק ביום שבו נסגרת החשבונית (יש שיחה מוקלטת).
מאותו רגע החל תהליך בו אני פועל שיחזירו את האינטרנט עד אותו מועד שנקבע והמשמעות היא 20 דקות המתנה בממוצע בכל פניה אליהם (להבנתי זמן שאינו על פי חוק).
נציגי סלקום נאמר שאכן נותקתי והם לא יודעים להסביר מדוע ושאפנה למרכז תמיכה ואבקש שיחברו אותי חזרה.
מרכז התמיכה לא הצליח להחזיר את האינטרנט וטען שעליי להגיע בעצמי למרכז השירות ולהחליף את הראוטר כי הוא הושבת במהלך הניתוק.
ההתעסקות עם הנציגים נמשכה במצטבר קרוב כ4 ואיני מתכוון לבזבז עוד זמן על הגעה למרכז שירות.
נראה שסלקום החליטו "לנקום" בנו על כך שעזבנו אותם ובנוסף לזה טירטרו אותנו.
אשמח לדעת מה אפשר לעשות בנידון. תודה מראש
שלום,
1. באם יש לך ראיות להוכחת הטענות, אני מציע לתבוע. נעשה פה מעשה חמור ביותר.
2. המלצה נוספת - לפנות לתקשורת ולספר על המקרה כדי שיכינו כתבה ויפרסמו אותה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר