שלום.
בפברואר 2018 רכשנו דרך ספק בשם מוני נחמד ב13,500 שח תריסים שתואם איתנו שהינם תוצרת קליל ובעלי אחריות קליל.
הזמנו דרכו תריסים חשמליים של קליל עם התחייבות לאחריות קליל על התריסים והמסגרות ואחריות נוספת למנוע סומפי.
דרש מאיתנו שיקים ראשונים על מחצית מהסכום ולא סיפק חשבונית.
לאחר מרדף של כחודש וחצי מצידנו הגיע והתקין תריסים שלא נשאו חותמות קליל, אלא את חותמת מפעל הצביעה מ.צ.פ.א
חברת קליל הסבירה לנו שהיא מחייבת את מתקיניה לצבוע את התריסים בקליל, אחרת אינה מספקת אחריות משום שהתריס לא נושא את חותמותיה.
לאחר שעימתנו את מוני נחמד עם קליל, הוא טען בפניי שאדם בשם אבי שלו מקליל מספק לו אחריות במקרים שלא תואמים את ההנחיות הרשמיות של קליל.
מקליל מסרו לי שאבי שלו הוא בודק תקינות ולא רשאי לספק אחריות מטעם החברה ושאין לי אחריות על המוצר שרכשתי ושמוני נחמד הספק כלל לא מוכר להם.
לבסוף נותרנו ללא אחריות; לא על התריסים, ולא על מנוע התריס ואפילו ללא חשבונית.
מה ניתן לעשות?
שלום,
בקשר לשאלתכם תלוי מה אתם רוצים להשיג.
תחילה עליכם להגיש תלונה במשטרה כנגד מי שסיפק לכם את המוצר ולמעשה עבד עליכם.
בעניין זה אתם רשאים להגיש תביעה לצורך ביטול העיסקה, השבת כספכם ובנוסף קבלת פיצויים בגין כל האמור.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר