שלום,
רכשתי מכונת כביסה של 6 ק"ג לפני חודש ימים.
המכונה הגיע בזמן הכל בסדר בא תכנאי פתח את המכונה והסביר איך להפעיל.
הוא הפעיל לרבע שעה והלך.
אחרי הפעלתי את המכונה כמו שהוא אמר והמכונה לא כיבסה טוב, ריח רע מבגדים קורעת תבגדים.
הזמנו תכנאי הגיע בדק אמר זו "המכונה" כמה אבקת כביסה את שמה וכמה מרכך את שמה הראתי לו איך שאדון אמר לי איך להפעיל " התכנאי השני שהיה אמר הצעה שלי תוספי עוד שתי פקקים דל מרכך יהיה ריח טוב.
נפרדנו לשלום ועדיין הבגדים יוצאים מסריחים ובקצב שאני צריכה לאוסיף מרכך הוא כבר נגמר מהר.
הגעני למקום שרכשנו והתלוננו על על התנהלות ושאנחנו לא מעוניינים במכונה שהיא על הפנים. הבטיחו שיטפלו וטיפלו קבענו שוב תכנאי לשעה ארבע עד שש החצוף מתקשר אלי בדעה 13:10 ואומר לי אני יכול לבוא עכשיו ממש לא!
ובקשתי ממנו לפנות לבעלי שידבר איתו מה "הבעיה" דברו והתכנאי אמר זה בול כמו שאמרתי פעם שכברה זו המכונה.
עכשיו מצד אחד מטפלים בנו ממרום שרכשנו ודבר שני מטפלים בנו "מחברה" הביטחו לי תכנאי בכיר הם הבטיחו שיחזרו אלי ביום ראשון ולא חזרו שלחו הוגעה על דעת עצמם שיגיע תכנאי ביום שני בין הדעות 11:30 עד 13:30 אנחנו לא בבית לכ תאמו איתנו היום התקשרו לבטל תתכנאי וקבעו לנו מחר "בכיר" כבר לא מאמינה.
האים אני יכולה לתבוע אותם על דבר כזה?
שלום,
כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר