אני רוצה להתנתק מהוט והם פשוט עושים את המוות
כבר שבוע שאני מנסה להתנתק כי השירות שלהם על הפנים מנסים לשכנע אותי להשאר וכשאני לא רוצה אומרים שהם מנתקים מיד את המנוי לא מתי שאני רוצה אם אני רוצה להתנתק ביום מסויים אני צריך להתקשר באותו היום עשיתי ככה חיכיתי ליום רביעי ליום שבוא טכנאי של סלקום הגיע וחיבר אותי סלקום התקשרתי ובקשתי להתנתק עוד הפעם אמרו למה כמה ואיך הורידו לי את המחיר מ406 שקל בחודש ל 209 ובכל זאת לא הסכמתי להשאר מנוי הנציג אמר לי יחזור אלי לקבוע יום לאסוף את הציוד ששאלתי אם אני חייב להם כסף אמרו שלא היום יום ראשון מתקשרת אליי נציגה ושואלת למה אני רוצה להתנתק כאן כבר התעצבנתי כמובן שלא קיללתי או דברתי לא יפה רק בקול מורם יש לי כמה הקלטות אצלי בטלפון והיא פשוט ניתקה לי את הטלפון לא לפני שאמרה שאני ימשיך לחיוב ועכשיו שאני יתקשר לבד
בקיצור תרתרו לי את החיים ולא רק זה עשיתי העברת בעלות כבר כמה פעמיים ועד היום המנוי בכלל רשם על שם מי שהיה מנוי לפני בקיצור תרתור של שבוע ולך תדע מתי זה נגמר
האם אפשר לתבוע על כזה דבר תודה לעונים
שלום,
כן. ניתן לתבוע על טרטור (נזקים ועוגמת נפש) ובשל העובדה כי ביקשת להתנתק ולא ניתקו אותך (אלא מעבירים אותך למוקד שימור לקוחות).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אשמח אם תוכל לעזור לי באופן יותר מקצועי
תודה
שלום,
אנא צור איתי קשר טלפוני בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר