שלום , לפני חודש 7.6 התקשרתי להוט עקב תקלה באינטרנט ענתה לי נציגה שטיפלה בתקלה לפני הפנייה הזאת פניתי אליהם לפני שלושה חודשים ב 4 למרץ ונציג הסביר לי שיש תקלה באינטרנט ולא יודעים מתי יטופל היתה תקלה לפרקים שכן ולא היה אינטרנט כשפניתי ב7.6 נאמר לי שיש באמת תקלה והיא כבר מטפלת בה כמו כן שאלתי כמה שמן באמת אני בלי אינטרנט ונאמר לי שאני בלי אינטרנט מה 31.5 דרשתי שיפצו אותי על הימים שלא היו לי ובגלל שהתקשרתי אליהם ביום חמישי נאמר לי שיצרו איתי קשר בתחילת השבוע בכדי לזכות אותי , כרגיל לא נשלח שום דבר וכשהתקשיתי אחרי מספר ימים נאמר לי מנציג ראשון שהוא רואה שיש קריאה אך היא לא בכלל לא בטיפול לאחר שעתיים של שיחה שמנסים לסבן אותי ולהעביר אותי בין נציגים ולהסביר לי שזה יכול לקחת קצת יותר זמן ושהם לא יודעים שאני יודעת שהפנייה בגלל לא בטיפול, עם הנציג האחרון שאני מדברת אני מסבירה , לו שהנציג לפניו אמר לי שזה בכלל לא בטיפול הוא לא יודע מה להגיד לי מעביר אותי לממתינה ולאחר מס דק בזמן ההמתנה נשלחת עלי הודעה על סכום של 6.6 שח באותו הרגע הוא מוריד אותי מההמתנה לא יודע לסביר לי איך זה הגיוני שאני מזוכה על סכום כזה אני דורשת מהנציג שיעביר אותי לניתוק ואכן מעבירים אותי לניתוק מתאמים איתי פגישה עם מי שאמור לנתק אותי ובמקביל הם מחשיכים לי את המסך לאחר שבוע שמגיע הנציג הביתה ומדליק את בטלויזיה מסתבר שלא החשיכו לי את המסך והכל עובד כרגיל , הנציג משכנע אותי להישאר בהוט בעלות של 100 שקלים אך הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה לשלוח לי טכנאי לשינוי ממירים שבועים שהם לא מגיעים ולא מתקשרים ולפני שבוע שהתקשרתי לנציגה לטלפון האישי היא אמרה שהיא תחזור עלי עוד שעה לא חזרה וגם ניתקה את הטלפון שלה , היום שהתקשרתי לבדוק איתם למה לא מגיע לי טכנאי ולמה אף אחד לא מתקשר שוב אומרים לי את אותו המשפט שהפנייה שלי בכלל לא בטיפול והיא רק רשומה .וכל הזמן הזה אני משלמת על חבילה שאני בכלל לא מעוניינת בה .
רציתי לדעת האם כדאי לי לפתוח תביעה לגבי דבר כזה . אשמח ליעוץ .
שלום,
עניתי על שאלתך בשיחה טלפונית.
כן יש לך עילה לתביעה וניתן לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות באם יש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר