לפני כארבע שנים הייתי לקוחה של חברת הוט שירותי טלויזיה .
עזבתי את החברה בעקבות רצף תקריות לא נעימות עם החברה , גרתי ביחידה שקשורה לבעל הנכס ושהחיבורים והתשתית נעשתה דרכו , רק אופן התשלום נעשה בנפרד.
בנכס עצמו גרנו כשלוש יחידות דיור נפרדות , משום מה הבחנתי החיובים שונים וגבוהים מהרגיל ונוכחתי לדעת לצערי שמחייבים אותי תקופה על היחידות הנוספות שהתגוררו במתחם .
ברגע שעליתי על הבעיה יצרתי קשר באופן מיידי עם החברה ,מיותר לציין כי הקושי בלהשיג את החברה במענה הטלפוני גרם לי כמעט להתייאש ולוותר על מאות שקלים .
לא התייאשתי ובמשך חצי שנה הייתי איתם בהתקשרות סביב הנושא הזה .
לאחר שיחות טלפון מרובות עם נציגים שונים שכל פעם מחדש צריך להסביר את הסיטואציה כי אף אחד מקצועי שם לא יכל לתעד זאת במערכת ,סגרנו את הנושא הכספי והכול הסתדר .
נאלצתי לעזוב את חברת הוט בשל תודעת שירות נמוכה וזלזול ללקוח .
מאז המקרה אני מקבלת שיחות טלפון חוזרות ונשנות מהחברה שפונים אליי במטרה לשוחח עם בעל היחידות דיור ששמו צבירה שטקלר ,מספר פעמים ציינתי שאני לא הלקוח אלא אני גרתי לפני ארבע שנים ביחידה ששיכת לו .
בנוסף והגרוע מכל שאני מקבלת הודעות הדיוור למייל עם חשבוניות שלו ופרטי ההתקשרות איתו והחבילה שהציעו, בנוסף קיבלתי מספר פעמים הודעות sms לנייד על הזמנת טכנאי או סיום טיפול בפניה כזו או אחרת .
זה ממש חוצפה שאין סנכרון בין בעל המנוי לבין האדם שמקבל את האינפורמציה .
רציתי לדעת האם יש מקום לתבוע את החברה?
אין לי שיחות נכנסות מוקלטות,אבל יש לי את החשבוניות /הודעות שנשלחו אליי במקום בעל המנוי
על פרטי החבילה ,על שינוי הפרטים וכו'
שלום,
בהתאם למתואר יש מקום להגשת תביעה באם יש לך ראיות להוכחת טענותיך.
כמו כן בהתאם למתואר ישנם מספר כיווני תביעה ובין היתר גם תביעה בגין פגיעה בפרטיות כאשר החוק קובע בעניין זה פיצויים ללא הוכחת זנק של עד 50,000 ש"ח.
בכל מקרה ובטרם הגשת תביעה אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד ולהציג לו את הראיות כדי שיבחן האם יש לך מספיק ראיות להוכחת טענותיך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר