היי,
לפני 3 שנים היה לי פלא מסוג גלאקסי 3 ואמא שלי ביטחה אותו בדינמיקה סלולר.
לאחר שנה בערך הוא נרטב והושבת והלך לפח.
בדוכן שלהם בקניון הודעתי על כך שהושבת וטענו שיטפלו בכך ויבטלו את הביטוח.
לאחר מכן קניתי פלא חדש מסוג סמסונג G3 שגם הוא לאחר שנה וקצת נהרס לי ורציתי חדש, אז העברתי אותו לאחי הקטן וקניתי פלא חדש מסוג גלאקסי S6. כשהגעתי לדוכן של דינמיקה, אמרו לי הפעם, תתקשרי למוקד שירות לקוחות שלנו ותעשי החלה הין הביטוחים, וכך עשיתי. התקשרתי ונחלפתי את הביטוח מסמסונג g3 לגאלקסי S6, אך מה, לא טרחו לומר לי שהשם שלי עדיין רשום על עוד טלפון הגלאקסי s3 שכבר 3 שנים לא נימצא ברשותי. העיקר העבירו את הביטוח מה g3 ל s6.
כשגיליתי היום שהגלאקסי 3 עדיין מבוטח והתקשרתי לברר מדוע אני במשך 3 שנים מחייבים את אמא שלי, אמרו ששלחו הודעות לגלאקסי 3, אך הוא מושבת, אז איך אראה את ההודעות?!?!?
בנוסף, אמרו ששלחו 4 פעמים שתוכנית הביטוח עומדת להיגמר בדצמבר 2017, אך הגלאקסי s6 אצלי כבר מנובמבר 2016. לכן כיצד אדע באיזה ביטוח מדובר? G3 או גלאקסי 3??
ושוב כאשר החלפתי בין הביטוח של ה g3 ל s6 לא טרחו לומר לי שהשם שלי נימצא מבוטח על עוד מכשיר, ה גלאקסי 3 המושבת.
אם כך, השאלה שלי, מה אני עושה? של מי האשמה? סך החיובים במשך 3 שנים על פלא מושבת עומד על 2500 שח. לחינם.
תודה על העזרה!
שלום,
תחילה אגיד כי בהתאם לחוק לא ניתן לחדש ביטוח באופן אוטומטי וכדי לעשות זאת יש צורך בהסכמה של הלקוח.
שנית, אלו ראיות יש לך להוכחת טענותיך כי ביקשת לבטל את הביטוח ו\או להעביר אותו למכשיר סלולארי אחר ? אילו ראיות יש לך בכל העניין ?
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר