לפני 4 חודשים רכשנו באל"מ שואב אבק דייסון. התשלום עבור השואב התבצע בחלקים כדלקמן: 200 שח שולמו בסניף אל"מ נתניה ויתרת התשלום שולמה חלקה באמצעות גיפט קארד וחלקה באמצעות מזומן בסניף אל"מ כפר סבא.
כעת פונים אלינו מאל"מ וטוענים שלאחר בדיקה של הנה"ח ישנה יתרת תשלום על סך 250 שח. אנחנו שילמנו את מלוא הסכום אולם לא שמרנו את הקבלות ולכן אין לנו דרך להוכיח זאת. מה עלינו לעשות במצב כזה?
שלום,
עליכם לפנות לחברה ולבקש לקבל קבלה/חשבונית בעבור התשלום (באם קיבלתם בעבר). כל חברה או בית עסק המוציאים קבלה חייבים לשמור עותק אצלם.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי חיים
תודה על התגובה
בית העסק כבר שלח לנו את החשבוניות ואכן רואים שאנו חייבים 250 ש"ח
אינני זוכר שאכן זה כך ואין לי דרך להוכיח זאת כעת
אני לא מבין איך נתנו לי לצאת עם המוצר מהחנות לפני 4 חודשים וכעת הם טוענים שישנה יתרה, הרי תאורטית היו יכולים להוציא חשבונית על כל סכום שרצו.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
