שלום,
בסוף חודש יוני שהייתי במלון בירושלים ואת התשלום שילמתי ישירות לאתר אינטרנטי ממנו הזמנתי את השהות במלון.
בחשבונית היה מצוין שהמחיר ששילמתי כולל מיסים. אולם, במעמד הצ׳ק אין, פקיד הקבלה טען שהמס לא שולם ועליי לשלם כעט, הראתי לפקיד את החשבונית, הפקיד הצדיק אותי וביקש שאשלח לכתובת המייל של המלון את החשבונית לתיעוד.
לאחר מכן, במעמד הצ׳ק אווט, לא נאמר לי דבר והמשכתי לדרכי.
היום, כאשר אני בודקת את חיוביי כרטיס האשראי שלי אני מגלה חיוב על סך 70 שח לערך מהמלון שהתבצע יום אחרי שעזבתי. (שהייתי במלון לילה אחד 23-24/6, והחיוב התבצע ב25.6, כמו כן, יש לציין שהתשלום על המלון התבצע מכרטיס אחר, והחיוב שמדובר כאמור התבצע על כרטיס אשראי שהשארתי לפיקדון בלבד).
התקשתי מיידית למלון לברר על מה ולמה התבצע החיוב, לאחר בירור מעמיק מסתבר שהאתר שממנו הזמנתי את המלון הטעה אותי ואכן הייתי אמורה לשלם בנוסף את המס.
מה שמקומם את רוחי זן החוצפה שהמלון חייב אותי על המס על דעת עצמו, ללא אישורי ולא ידיעתי. כשהעלתי את הטענה הזו למנהל ההזמנות של המלון הוא אמר שאני צודקת והוא ינסה לטפל בזה.
אשמח לדעת מהן האפשרויות המשפטיות הנתונות לי על פי דין במידה ולהמלון לא יפצה אותי.
תודה רבה.
שלום,
פניה באמצעות מכתב התראה לפני תביעה ו\או הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר