שלום,
משכירי לשעבר חייב לי כ920 ש"ח והוא אינו מגיב. עד שהבנתי מה גובה הסכום שהוא חייב, עברה כשנה(עברה יותר, אבל אני לוקח את זה כזמן שלקח לי להבין את גודל החוב-החזר ארנונה תשלום שגוי אשר אמר לי, ולהחליט להגיש את התביעה). כאשר אני לוקח ריבית בגובה הריבית פיגורים אשר הבנק שלי לוקח-13%, גובה הפיצוי יוצא 178.73ש"ח לתקופת ריבית של שנה וחצי. מצד שני ראיתי כי הלנת שכר בגובה של 900ש"ח לאורך שנה מגיעה לגובה של כ5000 ש"ח(!) פיצוי על שנת הלנה. מהו גובה סביר לתבוע פיצוי עבור אי תשלום כ900 ש"ח לאורך שנה וחצי ממשכיר דירה לשעבר?
שלום,
גובה הסכום לתביעה כולל את סכום החוב + הנזקים הישירים והמשניים שנגרמו לך + פיצוי בגין עוגמת נפש (וכל זאת בהתאם להסכם ביניכם - יתכן וההסכם קובע פיצויים נוספים ללא הוכחת נזק וכו')
יאמר כי אין רלוונטיות להלנת שכר כיוון שאין מדובר בשכר עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בסופו של דבר, הייתה לי טעות בחישוב הסכום והוא היה כ-300 ומשהו ש"ח. מה שכן, הדהים אותי שהרשמת\שופטת לא פסקה ואף לו שקל פיצוי, למרות הזמן, וההתעסקות שלי בנושא. להגיש ערעור, בזמנו - שכלל תשלום 1000 ש"ח אגרה, לא היה נראה לי משתלם, בזמנו. תודה בכל מקרה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר