הבן שלי הפסיק ללכת לגן פרטי מספר חודשים עקב סיבות בריאותיות, הגננת החזירה לנו במזומן כל חודש כסף מלבד חודש אחד שסיכמנו בינינו ועל חודש אחר החזירה חצי מהסכום והחצי השני אמרה שתחזיר בסוף השנה. כרגע אני רוצה להוציא את הבן שלי מהגן לגמריי והיא רוצה עוד חודש לא להחזיר לנו בטענה שהיא לא זוכרת שהיא לא החזירה חודש אחד ולא רוצה להחזיר את החצי השני שסיכמנו. לא חתמנו שום חוזה! מה ניתן לעשות?
שלום,
קראתי את הדברים, אך הם לא ברורים. מצד אחד את מציינת שהוצאת את ילדך מסיבות בריאותיות ומצד שני את כותבת שאת רוצה להוציאו לגמרי. אשמח להבהרה בעניין.
עניינים כספיים אינם פועלים תחת זיכרון. כל מעבר כסף חייב להיות רשום (שאחרת הגננת עוברת על החוק).
עצתי אליך היא לפנות לגן באמצעות מכתב התראה מעו"ד לצורך הסדרת העניינים הכספיים ביניכם.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הכוונה שלי הייתה שהוא לא הלך מספר חודשים לגן בגלל מצב בריאותי ועכשיו החלטתי להוציא אותו לגמריי מהגן. לאיזה עו'ד ניתן לפנות בנושא ? עו'ד של מה ?
שלום,
אפשר לפנות גם אליי או לכל עו"ד אחר.
אנחנו גרים רחוק אחד מהשניה ורציתי לדעת אם אפשר לסגור את העניין טלפונית? כולל תשלום כמובן.
שלום,
אנא צרי איתי קשר טלפוני לקבלת הסבר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר