היי שלום,אני עידו קניתי דרך הטלפון קורס להצלחה באינטרנט עם נציגה שהדריכה אותי ולהגיד באמת שיכנעה אותי לשלם חוייבתי למשך 12 תשלומים שזה יוצא 5400 שח לכל חודש 450 העסקה דבר ראשון שהיא חייבה אותי המדריכה היא לא התריאה לי לפני שאני יכול לחזור בי ולצאת היא פשוט חייבה אותי והיא לא אמרה לי ברגע שאתה נכנס אתה לא יכול לצאת כי זה זכויות יוצרים היא לא אמרה לי וכל זה בלי טופס גילוי נאות ותקנון שלא קראתי לפני שחויבתי הכל נסגר בלי זה..רק לאחר ששילמתי היא הכניסה אותי פשוט ככה לאתר ואמרה לי לצפות בסירטונים שאני אינני יודע שיש טופס גילוי נאות ולא תקנון כל זה לא נאמר לי בעת קניית הקורס וגם שנכנסתי לקורס מלא סרטונים לא עלו לי ככה שלא יכלתי באמת להתקדם מחומר לחומר ואני בפערים..אמרתי להם ביום הראשון של הרכישה שפשוט לא עובד לי והם אמרו לי לעבור הלאה ושזה ייסתדר בשעות הקרובות אף אחד לא דאג לחזור אלי ולדאוג שזה ייסתדר לי אני 5 ימים מעת הרכישה נתקלתי בסירטונים שלא עובדים בשתי הקורסים שקבלתי..אמרתי לאותה מדריכה כמה ימים אחרי שזה פשוט לא ייתכן שאני אמור לחכות ככה לסרטונים שיפעלו לי אני שילמתי כסף ואני רוצה תמיכה מלאה ולקבל קורס שהוא ב100% איכותו למה אני אמור לחכות ככה הרבה זמן..אז היא ענתה לי אתה בכלל לא אמרת לי שלא עובד לך ולאחר ששלחתי לה הוכחה שכן היא ידעה מזה אז היא חזרה בה..יש פה כל כך הרבה דברים שגרמו לי לרדת מהעסקה הזו..זה התחיל שחויבתי בלי לקרוא לפני מהתקנון וגילוי נאות ועד לסירטונים וחוסר תמיכה שקיבלתי..אני צרגיש שנוצלתי בגלל תמימותי ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשון בנידון תודה רבה..
שלום,
בהתאם למתואר ובאם יש לך ראיות להוכחת טענותיך,ו אתה רשאי להגיש תביעה לביטול העסקה והשבה כספית בעניינך.
ממליץ לך לעשות זאת בסיוע עו"ד.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
וכמה זה עולה ההגשת התביעה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר