אהלן,
להופעה של יכלתי להגיע אליה מכרתי את הכרטיסים דרך אתר ויאגוגו מכיוון שהוא מציע תשלום ישירות לחשבון מאשר להתעסק מול לקוחות והעברת כספים וכו'.
לאחר שהכרטיסים שלי נמכרו (כשבועיים לפני ההופעה ) הופיע בפני שהתשלום יתקבל אך ורק 5 ימי עסקים לאחר ההופעה ( לוודא שהכרטיסים לא מזוייפים וכו') כמובן שהמתנתי אך התשלום לא הגיע . גם אחרי חודש התשלום וחצי התשלום לא הגיע.
כשיצרתי איתם קשר דרך האתר שלהם ענו לי מספר נציגים שהפנייה שלי בטיפול ואקבל מייל ברגע שהכסף יועבר. במשך חודש וחצי הפנייה בטיפול , ולא קיבלתי את כספי בניגוד לתנאי האתר שאליהם הסכמתי.
מה ניתן לעשות בנידון מכיוון שגם ויאוגוגו לא עומדים בתנאי שהם הציבו לעצמם שהוא 5 ימי עסקים מרגע ההופעה.
שלום,
תחילה אני מציע לך לקרוא קצת על החברה ברחבי האינטרנט כדי להבין מול מי ואיזה גורם ביצעת עסקה.
בכל מקרה כיוון שמדובר על חברה הנמצאת בחו"ל החוק בארץ לא חל עליה ולא ניתן לתבוע אותה בבתי משפט בארץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על תגובתך.
ביררתי את הדבר ולכן אני שואל מה ניתן לעשות.
האם עליי לפנות לעו"ד כדי לתבוע אותה באנגליה ?
האם עו"ד בארץ יכול לטפל בבעיה שלי?
שוב תודה רבה על העזרה .
שלום,
יהיה עליך לפנות לעו"ד באנגליה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר