שוב שלום עו"ד איציקובסקי,
1. לאחרונה, בעקבות תקלה טכנית בממיר של חברת הוט נאלצתי (במקום לחכות שבועיים לטכנאי) ללכת בעצמי לנקודת שירות ולהחליף את הממיר התקול בממיר תקין.
2. הממיר הוחלף וביקשתי לקבל אסמכתא מסודרת בכתב (מספר סידורי של הממיר הישן והממיר החדש) על מנת למנוע "אי הבנות" בעתיד ושלא יהיה ספק איזה ציוד הוחזר ואיזה ציוד נלקח.
3. הנציגים סירבו בתוקף לתת לי כל אסמכתא בכתב.
4. למחרת שוחחתי עם נציג שירות בטלפון וביקשתי שוב לקבל אסמכתא לגבי איזה ציוד יש לי ואיזה ציוד הוחזר. גם הנציג הטלפוני סירב לספק אסמכתא.
5. (למרות שאני בעצמי מקליט את השיחות) ביקשתי ממנהלת בשירות לקבל הקלטה מסודרת של השיחה בה הנציג מסרב לספק לי אסמכתא. הנציגה אמרה שעלות קבלת השיחה המוקלטת היא 45 ש"ח ואקבל אותה לדוא"ל תוך 4 ימי עסקים.
6. כמובן שהסכמתי אך כצפוי מאז נעלמו עקבותיהם: לא קיבלתי את השיחה המוקלטת (אבל יש לי את כל השיחות המפלילות)
שאלותי:
1. האם ניתן לתבוע פיצויים ללא הוכחת נזק בגין הסירוב לספק אסמכתא על החלפת הציוד?
2. האם ניתן לתבוע פיצויים ללא הוכחת נזק בגין עצם הדרישה לתשלום בגין קבלת האסמכתא/השיחה מוקלטת?
3. האם ניתן לתבוע פיצויים ללא הוכחת נזק בגין אי מתן השירות בתשלום כמובטח (העברת השיחה המוקלטת בתמורה ל 45 שח)?
תודה,
יוני
שלום,
1. לא. בעניין זה ראה חוק הגנת הצרכן.
2. לא
3. לא
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר